1. Przedmiotem dostaw są posiłki regeneracyjne w postaci artykułów spożywczych dla pracowników Zamawiającego. Artykuły spożywcze nabywane będą na podstawie bloczków Posiłków regeneracyjnych na okaziciela. Bloczki posiłków regeneracyjnych upoważniają do zakupu przez uprawnionych- okazujących je pracowników Zamawiającego, posiłków regeneracyjnych (tj. artykułów spożywczych) za kwotę do wysokości nominalnej bloczka (tj. do wysokości: 14,00 zł do dnia 31.10.2016r., od dnia 01.11.2016 r. wartość nominalna bloczka zostanie zwiększona o czym Zamawiający powiadomi Wykonawcę do dnia 20.10.2016 r., przy zachowaniu niezmienionej kwoty upustu określonej w ofercie Wykonawcy.). Ostatecznego wyboru artykułów spożywczych, składających się na dany posiłek regeneracyjny, dokona uprawniony pracownik w chwili realizacji bloczka.
2. Zamawiający ustala wartość nominalną bloczka w wysokości 14,00 zł. Zatem na podstawie bloczka pracownik będzie mógł zakupić produkty spożywcze, wchodzące w skład posiłku, do wartości (brutto) 14,00 zł - za nadwyżkę ponad kwotę 14,00 zł pracownik zapłaci samodzielnie. Każdy bloczek Posiłku regeneracyjnego wystawiony będzie na dany miesiąc kalendarzowy i tylko w tym miesiącu upoważniał będzie do zakupu posiłków. Dokumenty bloczków Posiłków regeneracyjnych sporządzi Zamawiający i przedstawi je do zapoznania się i zaakceptowania Wykonawcy, któremu udzielone zostanie zamówienie publiczne.
3. Prognozowana liczba bloczków żywnościowych - posiłków regeneracyjnych przez czas trwania umowy: 34 500 sztuk bloczków.
4. Wykonawca, któremu zostanie udzielone zamówienie, obowiązany jest zapewnić wydawanie posiłków regeneracyjnych od poniedziałku do soboty, w godzinach od 6:00 do 20:00, w niedziele od 10:00 do 20:00, w ilościach uzależnionych od potrzeb Zamawiającego (uprawnionych pracowników Zamawiającego).
5. Wydawane posiłki regeneracyjne mają składać się z produktów spożywczych do bezpośredniego spożycia, obejmujących co najmniej asortyment opisany w punkcie 7. Wykluczone jest wydawanie w szczególności napojów alkoholowych, wyrobów tytoniowych i chemii gospodarczej. Wydawane produkty mają być świeże ( z aktualnym terminem ważności ).
6. Miejsce realizacji zamówienia:
Dostawy mają być realizowane w punkcie ( punktach) sprzedaży Wykonawcy, którego ofertę wybrano i z którym zawarto umowę. Punkt(-y) sprzedaży winien znajdować się na terenie miasta Mielca.
7. Asortyment produktów spożywczych (dostępnych w każdym punkcie sprzedaży) wymagany przez Zamawiającego:
Wyroby ogólnospożywcze
Owoce świeże m. in.: jabłka, banany, grejpfruty, cytryny, pomarańcze
Warzywa w postaci: świeżych ( co najmniej pomidor, ogórek, cebula, papryka), surówek i sałatek
Mrożonki - mrożone potrawy gotowe do spożycia po podgrzaniu, co najmniej.: pizza, fasolka po bretońsku, pierogi, knedle, kopytka.
Owoce suszone
Płatki śniadaniowe- co najmniej 4 rodzaje
Cukier biały, trzcinowy
Przyprawy: sól, pieprz, maga, papryka, kostki bulionowe
Ketchup- co najmniej 3 rodzaje
Musztarda- co najmniej 3 rodzaje
Chrzan tarty
Majonez
Zupy instant
Kawa zbożowa i prawdziwa
Herbata liściasta i ekspresowa
Dżemy, konfitury
Miód
Chleb żytni, pszenny, razowy, na zakwasie, graham ( na wagę,
z możliwością krojenia w sklepie)
Bułki grahamki, pszenne, weki
Nabiał:
Ser biały (tłusty, półtłusty, chudy)
Twarożek ziarnisty
Twarożek do smarowania, śniadaniowy- co najmniej 3 różne gatunki
Ser żółty- co najmniej 4 różne gatunki (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie)
Ser topiony- co najmniej 4 różne gatunki
Sery pleśniowe - co najmniej 3 rodzaje
Masło
Margaryny do smarowania pieczywa
Mleko 0,5%- 3,2% tłuszczu
Kefir
Maślanka
Śmietana 9%- 36% tłuszczu
Jaja
Jogurty
Wyroby mięsne
Wędliny- co najmniej 10 rodzajów (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie)
Pasztet- co najmniej 3 rodzaje
Kaszanka
Parówki
Serdelki
Wyroby konserwowe
Konserwy rybne- co najmniej 5 rodzajów
Konserwy mięsne- co najmniej 5 rodzajów
Ogórki korniszony
Ogórki kwaszone
Papryka konserwowa
Kapusta kwaszona
Oleje
Olej rzepakowy
Olej sojowy
Olej słonecznikowy
Oliwa z oliwek
Napoje
Woda mineralna
Sok pomidorowy
Sok pomarańczowy
Sok grejpfrutowy
Wyroby garmażeryjne
Pieczony schab (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie)
Pieczona karkówka (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie)
Pieczony boczek (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie)
Pieczona szynka (w plastrach lub możliwość krojenia w sklepie)
Gołąbki
Pierogi
Krokiety
Uszka
Galarety z drobiu i wieprzowiny
Kurczak( lub części) z rożna
Ryby wędzone |