Przedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów spożywczych w tym mrożonek, ryb,
dodatków, wyrobów sojowych, przypraw oraz zup i sosów w proszku do Zakładu Karnego w Medyce wg
zestawienia: Część I - ryby mrożone: 1. Tusza z miruna 1000 kg, 2. Burgery rybne 800 kg, 3. Kostka rybna
z mintaja 150 kg. Część II - ryby solone i wędzone: 1. Śledź solony matias 100 kg, 2. Makrela wędzona 100
kg. Część III - mięso drobiowe i wieprzowe mrożone: 1. Wątroba drobiowa 500 kg, 2. Kurczak 1200 kg, 3.
Filet drobiowy 100 kg, 4. Serca drobiowe 500 kg, 5. Skrzydełka z kurczaka 350 kg, 6. Udziec drobiowy z
kością (kalibrowany) 700 kg, 7. Udko z kurczaka 900kg, 8. Żołądki drobiowe 500kg. Część IV - warzywa mrożone: Mieszanka warzywna 1200 kg. Część V - dania gotowe mrożone: 1. Pierogi ruskie 1000 kg, 2. Pyzy ziemniaczane 150 kg, 3. Kopytka 150 kg, 4. Kluski śląskie 150
kg. Część VI - różne produkty spożywcze: 1. Ocet 10% 40 litrów, 2. Sól 700 kg, 3. Musztarda 30 kg, 4.
Koncentrat pomidorowy 30% 250 kg, 5. Majonez 50 kg, 6. Chrzan tarty 40 kg, 7. Kawa zbożowa 370 kg, 8.
Herbata 50 kg, 9. Miód 40 kg, 10. Woda mineralna 50 litrów, 11. Kukurydza konserwowa 50 kg, 12.
Groszek konserwowy 100 kg. Część VII - wyroby sojowe: 1. Kotlety sojowe 300 kg, Część VIII - przyprawy: 1. Rosół wołowy 80 kg, 2. majeranek 5 kg, 3. Liść laurowy 5 kg, 4. Ziele angielskie 5 kg, 5. Papryka łagodna 10 kg, 6. pieprz
Mielony 10 kg, 7. Przyprawa do zup 370 litr, 8. Przyprawa uniwersalna warzywna 130 kg. Część IX - zupy i sosy w proszku: 1. Sos boloński 40 kg, 2. Sos grzybowy 40 kg, 3. Sos pieczeniowy 40 kg, 4. Sos
neapolitański 40 kg, 5. Sos myśliwski 40 kg, 6. Zupa ogonowa 60 kg, 7. Zupa cebulowa 50 kg, 8. Zupa
szparagowa 60 kg, 9. Zupa pieczarkowa 50 kg, 10. Zupa kalafiorowa 60 kg, 11. Zupa brokułowa 60 kg, 12.
Barszcz biały 50 kg. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym
załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w
projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ
OpisPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ryb mrożonych do Zakładu Karnego w
Medyce wg zestawienia: 1. Tusza z miruna 1000 kg, 2. Burgery rybne 800 kg,
3. Kostka rybna z mintaja 150 kg. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym
stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte
zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ryb solonych i wędzonych do Zakładu Karnego w
Medyce wg zestawienia: 1. Śledź solony matias 100 kg, 2. Makrela
wędzona 100 kg. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym
załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w
projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mrożonego mięsa drobiowego i wieprzowego do Zakładu Karnego w
Medyce wg zestawienia: 1. Wątroba drobiowa 500
kg, 2. Kurczak 1200 kg, 3. Filet drobiowy 100 kg, 4. Serca drobiowe 500 kg, 5. Skrzydełka z kurczaka
350 kg, 6. Udziec drobiowy z kością (kalibrowany) 700 kg, 7. Udko z kurczaka 900kg, 8. Żołądki
drobiowe 500kg. Szczegółowy opis asortymentu podany jest
w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące
realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy warzyw mrożonych do Zakładu Karnego w
Medyce wg zestawienia: Mieszanka warzywna 1200 kg. Szczegółowy
opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy
stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy gortowych dań mrożonych do Zakładu Karnego w
Medyce wg zestawienia: 1. Pierogi ruskie 1000 kg, 2. Pyzy
ziemniaczane 150 kg, 3. Kopytka 150 kg, Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu
ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji
zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy różnych produkutów spożywczych do Zakładu Karnego w
Medyce wg zestawienia: 1. Ocet 10% 40 litrów, 2. Sól 700 kg,
3. Musztarda 30 kg, 4. Koncentrat pomidorowy 30% 250 kg, 5. Majonez 50 kg, 6. Chrzan tarty 40 kg,
7. Kawa zbożowa 370 kg, 8. Herbata 50 kg, 9. Miód 40 kg, 10. Woda mineralna 50 litrów, 11.
Kukurydza konserwowa 50 kg, 12. Groszek konserwowy 100 kg. Szczegółowy opis asortymentu
podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki
dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do
SIWZPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy wyrobów sojowych do Zakładu Karnego w
Medyce wg zestawienia: 1. Kotlety sojowe 300 kg. Szczegółowy opis
asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe
warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr
5 do SIWZPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy przypraw do Zakładu Karnego w
Medyce wg zestawienia: 1. Rosół wołowy 80 kg, 2. majeranek 5 kg, 3. Liść
laurowy 5 kg, 4. Ziele angielskie 5 kg, 5. Papryka łagodna 10 kg, 6. Pieprz mielony 10 kg, 7. Przyprawa do zup 370 litr, 9. Przyprawa uniwersalna warzywna 130 kg. Szczegółowy opis
asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe
warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr
5 do SIWZPrzedmiotem zamówienia są
sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy zup i sosów w proszku do Zakładu Karnego w
Medyce wg zestawienia: 1. Sos boloński 40 kg, 2. Sos grzybowy 40
kg, 3. Sos pieczeniowy 40 kg, 4. Sos neapolitański 40 kg, 5. Sos myśliwski 40 kg, 6. Zupa ogonowa
60 kg, 7. Zupa cebulowa 50 kg, 8. Zupa szparagowa 60 kg, 9. Zupa pieczarkowa 50 kg, 10. Zupa
kalafiorowa 60 kg, 11. Zupa brokułowa 60 kg, 12. Barszcz biały 50 kg. Szczegółowy opis asortymentu
podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki
dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do
SIWZ |