GuidZP400 |
590cfb68-955b-46fd-86cf-7254c3b453aa
|
Biuletyn |
587384-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Szpital Powiatowy im. A. Sokołowskiego
|
Regon |
30000900000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Szpitalna
|
Zamawiajacy adres numer domu |
28
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Złotów
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
77400
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
wielkopolskie
|
Zamawiajacy telefon |
067 2632233 w. 420
|
Zamawiajacy fax |
672 635 878
|
Zamawiajacy email |
andrzej.lukaszewicz@wp.pl
|
Adres strony url |
www.szpital.zlotow.pl
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Szpital Powiatowy
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.szpital.zlotow.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
składanie oferty odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015 r. poz. 1830), osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Szpital Powiatowy im.A.Sokołowskiego ul. Szpitalna 28 Złotów, sekretariat pokój 105
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa artykułów spożywczych
|
Numer referencyjny |
20 ZP 2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Dostawa artykułów spożywczych w asortymencie :
1. Budyń kg 70
2. Cukier kg 1550
3. Cukier wanilinowy kg 20
4. Chrzan tarty kg 190
5. Dżem truskawkowy kg 180
6. Dżem z czarnej porzeczki kg 180
7. Fasola konserwowa kg 900
8. Fasola sucha kg 300
9. Groch konserwowy kg 480
10. Groch suchy kg 200
11. Galaretka owocowa kg 70
12. Herbata czarna granulowana kg 110
13. Kasza jęczmienna kg 860
14. Kasza manna kg 630
15. Koncentrat pomidorowy kg 650
16. Kwasek cytrynowy kg 90
17. Kawa zbożowa kg 460
18. Kakao kg 5
19. Kisiel kg 110
20. Kleik ryżowy błyskawiczny kg 75
21. Liście laurowe kg 2
22. Makaron świderki, nitki lub inny kg 1250
23. Mąka pszenna typ 500 kg 2800
24. Mąka ziemniaczana kg 15
25. Margaryna w kostce kg 310
26. Miód naturalny kg 30
27. Majeranek kg 10
28. Majonez kg 200
29. Musztarda kg 600
30. Olej rzepakowy L 1100
31. Ocet L 500
32. Papryka słodka mielona kg 60
33. Przyprawa Vegeta lub podobna kg 180
34. Przyprawa w płynie Maggi lub podobna L 250
35. Płatki owsiane kg 460
36. Pieprz czarny mielony kg 30
37. Ryż kg 1200
38. Rodzynki kg 35
39. Syrop owocowy L 1400
40. Soda oczyszczona kg 5
41. Sól kg 1700
42. Zupa barszcz biały kg 65
43. Zupa pieczarkowa kg 65
44. Ziele angielskie kg 10
45. Żelatyna kg 18
|
Cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie uszczegóławia warunku.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie uszczegóławia warunku
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający wymaga wykazania spełniania warunków udziału w postępowaniu w zakresie zdolności zawodowej ;
Wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonywania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami , o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot , na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy;
|
Zakresie warunkow udzialu |
Wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonywania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami , o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot , na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Dokument potwierdzający wdrożenie w zakładzie wykonawcy system HACCP.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2018-07-20T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
Polski
|
IV 4 5 okres |
30
|