Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy następujących artykułów spożywczych:
Pakiet I – PRZYPRAWY
1. 15830000-5 Cukier waniliowy - kolor biały lub lekko kremowy, aromat i smak w przyprawie – wanilia. kg 10
2. 15872000-1 Cynamon - konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 15
3. 15870000-7 Czosnek granulowany - konsystencja sypka, proszek lub granulat bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 40
4. 15893000-4 Koperek suszony – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 34
5. 15872300-4 Kminek – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 12
6. 15890000-3 Kwasek cytrynowy - kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, barwa biała. kg 18
7. 15870000-7 Liść laurowy - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu,po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 19
8. 15872300-4 Majeranek - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 40
9. 15893300-7 Przyprawa do zup w płynie - z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo - zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu. l 2010
10. 15872200-3 Ziele angielskie - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 18
11. 15891000-0 Barszcz czerwony – koncentrat w proszku konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla barszczu. kg 130
12. 15871000-4 Ocet - ocet spirytusowy 10 % l 300
13. 15872000-1 Papryka suszona słodka - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
14. 15872000-1 Papryka suszona ostra - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
15. 15872100-2 Pieprz czarny mielony - konsystencja sypka, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 60
16. 15871200-6 Przyprawa do bigosu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
17. 15871200-6 Przyprawa do drobiu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
18. 15871200-6 Przyprawa do fasolki - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
19. 15871200-6 Przyprawa do mięsa - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 50
20. 15871200-6 Przyprawa do ryb - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
21. 15871270-7 Przyprawa jarzynowa typu Vegeta - konsystencja sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 200
22. 15891000-0 Rosół jarzynowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach – właściwe dla rosołu. kg 1 000
23. 15871260-4 Sos koperkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 150
24. 15871260-4 Sos pieczarkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 200
25. 15871260-4 Sos myśliwski - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 310
26. 15871260-4 Sos pieczeniowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 240
27. 15872400-5 Sól - spożywcza jodowana konsystencja sypka, kryształki bez grudek i zlepów. kg 2 000
28. 15891400-4 Zupa grzybowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300
29. 15891400-4 Zupa pieczarkowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300
30. 15891900-9 Zupa brokułowa - konsystencja, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 200
Pakiet II - MAKARON
1. 15851100-9 Makaron (świderki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 10 000
2. 15851100-9 Makaron (nitki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 2 000
Pakiet III – WARZYWA STRĄCZKOWE SUSZONE
1. 03212213-6 Groch suszony łuskany – suszony produkt wolny od zanieczyszczeń. kg 1 100
2. 03221210-1 Fasola Jaś - średnia suszona. kg 2 300
Pakiet IV – SOSY ZIMNE
1. 15871230-5 Ketchup – skład: pomidory, cukier, sól, ocet, aromaty. kg 1 200
2. 15871273-8 Majonez - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców. kg 1 400
3. 15871250-1 Musztarda - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych. kg 1 100
Pakiet V – RYBY PRZETWORZONE
1. 15220000-6 Mintaj mrożony kostka – bez panierki (glazura lodowa do 10%). kg 3 800
2. 15243000-3 Sałatka śledziowa z majonezem - (wyrób garmażeryjny) opakowania do 5 kg. kg 1 600
Pakiet VI – KAWA I HERBATA
1. 15862000-8 Kawa zbożowa - produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie wodnego wyciągu prażonych zbóż, korzeni cykorii i buraka cukrowego z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych o konsystencji proszku. Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 880
2. 15860000-4 Herbata granulowana czarna - Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 930
3. 15860000-4 Herbata owocowa – produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie owoców np. aronii, jabłek, kwiatu hibiskusa, owoców maliny, owoców czarnej porzeczki, skórki pomarańczowej z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych. Opakowanie min. 50 g. kg 850
1. Transport artykułów spożywczych odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy.
2. Zamówiony towar dostarczany będzie w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia telefonicznie.
3. Dostawy towaru do magazynu Zamawiającego realizowane będą w godz. 8 – 12, nie rzadziej niż 2 razy w miesiącu (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy).
4. Dokumentem stwierdzającym otrzymanie towaru będzie odebrana od Sprzedającego faktura elektroniczna za pośrednictwem platformy elektronicznego fakturowania.
5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów spożywczych w swoim magazynie, w dniu dostawy każdej partii.
6. Określone ilości artykułów podane powyżej są wielkościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie możliwość nie pobrania pełnej ilości artykułów, z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
|