Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych – przyprawy, sosy zimne, makaron, warzywa strączkowe suszone, ryby przetworzone, kawa i herbata

Data publikacji 2019-04-08
Data zakończenia 2019-04-19 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Rzeszowie
Miejscowość Rzeszów
Województwo podkarpackie
Branża
  • Różne produkty spożywcze,
  • Produkty mączne,
  • Kawa, herbata i podobne produkty,
  • Przyprawy i przyprawy korzenne,
  • Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda

Szczegóły

Numer ogłoszenia 533845-N-2019
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 158000006, 158700007, 158511009, 32122002, 158710004, 152000000, 158600004
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy następujących artykułów spożywczych:

Pakiet I – PRZYPRAWY
1. 15830000-5 Cukier waniliowy - kolor biały lub lekko kremowy, aromat i smak w przyprawie – wanilia. kg 10
2. 15872000-1 Cynamon - konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 15
3. 15870000-7 Czosnek granulowany - konsystencja sypka, proszek lub granulat bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 40
4. 15893000-4 Koperek suszony – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 34
5. 15872300-4 Kminek – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 12
6. 15890000-3 Kwasek cytrynowy - kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, barwa biała. kg 18
7. 15870000-7 Liść laurowy - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu,po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 19
8. 15872300-4 Majeranek - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 40
9. 15893300-7 Przyprawa do zup w płynie - z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo - zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu. l 2010
10. 15872200-3 Ziele angielskie - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 18
11. 15891000-0 Barszcz czerwony – koncentrat w proszku konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla barszczu. kg 130
12. 15871000-4 Ocet - ocet spirytusowy 10 % l 300
13. 15872000-1 Papryka suszona słodka - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
14. 15872000-1 Papryka suszona ostra - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
15. 15872100-2 Pieprz czarny mielony - konsystencja sypka, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 60
16. 15871200-6 Przyprawa do bigosu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
17. 15871200-6 Przyprawa do drobiu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
18. 15871200-6 Przyprawa do fasolki - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
19. 15871200-6 Przyprawa do mięsa - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 50
20. 15871200-6 Przyprawa do ryb - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30
21. 15871270-7 Przyprawa jarzynowa typu Vegeta - konsystencja sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 200
22. 15891000-0 Rosół jarzynowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach – właściwe dla rosołu. kg 1 000
23. 15871260-4 Sos koperkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 150
24. 15871260-4 Sos pieczarkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 200
25. 15871260-4 Sos myśliwski - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 310
26. 15871260-4 Sos pieczeniowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 240
27. 15872400-5 Sól - spożywcza jodowana konsystencja sypka, kryształki bez grudek i zlepów. kg 2 000
28. 15891400-4 Zupa grzybowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300
29. 15891400-4 Zupa pieczarkowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300
30. 15891900-9 Zupa brokułowa - konsystencja, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 200


Pakiet II - MAKARON
1. 15851100-9 Makaron (świderki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 10 000
2. 15851100-9 Makaron (nitki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 2 000

Pakiet III – WARZYWA STRĄCZKOWE SUSZONE
1. 03212213-6 Groch suszony łuskany – suszony produkt wolny od zanieczyszczeń. kg 1 100
2. 03221210-1 Fasola Jaś - średnia suszona. kg 2 300

Pakiet IV – SOSY ZIMNE
1. 15871230-5 Ketchup – skład: pomidory, cukier, sól, ocet, aromaty. kg 1 200
2. 15871273-8 Majonez - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców. kg 1 400
3. 15871250-1 Musztarda - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych. kg 1 100


Pakiet V – RYBY PRZETWORZONE
1. 15220000-6 Mintaj mrożony kostka – bez panierki (glazura lodowa do 10%). kg 3 800
2. 15243000-3 Sałatka śledziowa z majonezem - (wyrób garmażeryjny) opakowania do 5 kg. kg 1 600



Pakiet VI – KAWA I HERBATA
1. 15862000-8 Kawa zbożowa - produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie wodnego wyciągu prażonych zbóż, korzeni cykorii i buraka cukrowego z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych o konsystencji proszku. Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 880
2. 15860000-4 Herbata granulowana czarna - Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 930
3. 15860000-4 Herbata owocowa – produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie owoców np. aronii, jabłek, kwiatu hibiskusa, owoców maliny, owoców czarnej porzeczki, skórki pomarańczowej z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych. Opakowanie min. 50 g. kg 850



1. Transport artykułów spożywczych odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy.
2. Zamówiony towar dostarczany będzie w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia telefonicznie.
3. Dostawy towaru do magazynu Zamawiającego realizowane będą w godz. 8 – 12, nie rzadziej niż 2 razy w miesiącu (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy).
4. Dokumentem stwierdzającym otrzymanie towaru będzie odebrana od Sprzedającego faktura elektroniczna za pośrednictwem platformy elektronicznego fakturowania.
5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów spożywczych w swoim magazynie, w dniu dostawy każdej partii.
6. Określone ilości artykułów podane powyżej są wielkościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie możliwość nie pobrania pełnej ilości artykułów, z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 db319c59-d35d-4391-b912-7f5f7d3f4ae1
Biuletyn 533845-N-2019
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Rzeszowie
Regon 00059046700000
Zamawiajacy adres ulica Załęska
Zamawiajacy adres numer domu 76
Zamawiajacy miejscowosc Rzeszów
Zamawiajacy kod pocztowy 35-322
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon +48178580700 , -
Zamawiajacy fax 17 853 54 20
Zamawiajacy email joanna.pietryka@sw.gov.pl, -
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Zakład Karny w Rzeszowie, 35 – 322 Rzeszów, ul. Załęska 76.
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.zp.sw.gov.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Pisemną ofertę można złożyć osobiście w siedzibie Zamawiającego (biuro podawcze) lub przesłać pocztą na adres Zamawiającego.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Rzeszowie, 35 – 322 Rzeszów, ul. Załęska 76.
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych – przyprawy, sosy zimne, makaron, warzywa strączkowe suszone, ryby przetworzone, kawa i herbata
Numer referencyjny 2232/3/Ż/19
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy następujących artykułów spożywczych: Pakiet I – PRZYPRAWY 1. 15830000-5 Cukier waniliowy - kolor biały lub lekko kremowy, aromat i smak w przyprawie – wanilia. kg 10 2. 15872000-1 Cynamon - konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 15 3. 15870000-7 Czosnek granulowany - konsystencja sypka, proszek lub granulat bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 40 4. 15893000-4 Koperek suszony – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 34 5. 15872300-4 Kminek – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 12 6. 15890000-3 Kwasek cytrynowy - kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, barwa biała. kg 18 7. 15870000-7 Liść laurowy - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu,po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 19 8. 15872300-4 Majeranek - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 40 9. 15893300-7 Przyprawa do zup w płynie - z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo - zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu. l 2010 10. 15872200-3 Ziele angielskie - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 18 11. 15891000-0 Barszcz czerwony – koncentrat w proszku konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla barszczu. kg 130 12. 15871000-4 Ocet - ocet spirytusowy 10 % l 300 13. 15872000-1 Papryka suszona słodka - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 14. 15872000-1 Papryka suszona ostra - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 15. 15872100-2 Pieprz czarny mielony - konsystencja sypka, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 60 16. 15871200-6 Przyprawa do bigosu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 17. 15871200-6 Przyprawa do drobiu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 18. 15871200-6 Przyprawa do fasolki - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 19. 15871200-6 Przyprawa do mięsa - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 50 20. 15871200-6 Przyprawa do ryb - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 21. 15871270-7 Przyprawa jarzynowa typu Vegeta - konsystencja sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 200 22. 15891000-0 Rosół jarzynowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach – właściwe dla rosołu. kg 1 000 23. 15871260-4 Sos koperkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 150 24. 15871260-4 Sos pieczarkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 200 25. 15871260-4 Sos myśliwski - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 310 26. 15871260-4 Sos pieczeniowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 240 27. 15872400-5 Sól - spożywcza jodowana konsystencja sypka, kryształki bez grudek i zlepów. kg 2 000 28. 15891400-4 Zupa grzybowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 29. 15891400-4 Zupa pieczarkowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 30. 15891900-9 Zupa brokułowa - konsystencja, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 200 Pakiet II - MAKARON 1. 15851100-9 Makaron (świderki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 10 000 2. 15851100-9 Makaron (nitki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 2 000 Pakiet III – WARZYWA STRĄCZKOWE SUSZONE 1. 03212213-6 Groch suszony łuskany – suszony produkt wolny od zanieczyszczeń. kg 1 100 2. 03221210-1 Fasola Jaś - średnia suszona. kg 2 300 Pakiet IV – SOSY ZIMNE 1. 15871230-5 Ketchup – skład: pomidory, cukier, sól, ocet, aromaty. kg 1 200 2. 15871273-8 Majonez - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców. kg 1 400 3. 15871250-1 Musztarda - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych. kg 1 100 Pakiet V – RYBY PRZETWORZONE 1. 15220000-6 Mintaj mrożony kostka – bez panierki (glazura lodowa do 10%). kg 3 800 2. 15243000-3 Sałatka śledziowa z majonezem - (wyrób garmażeryjny) opakowania do 5 kg. kg 1 600 Pakiet VI – KAWA I HERBATA 1. 15862000-8 Kawa zbożowa - produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie wodnego wyciągu prażonych zbóż, korzeni cykorii i buraka cukrowego z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych o konsystencji proszku. Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 880 2. 15860000-4 Herbata granulowana czarna - Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 930 3. 15860000-4 Herbata owocowa – produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie owoców np. aronii, jabłek, kwiatu hibiskusa, owoców maliny, owoców czarnej porzeczki, skórki pomarańczowej z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych. Opakowanie min. 50 g. kg 850 1. Transport artykułów spożywczych odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 2. Zamówiony towar dostarczany będzie w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia telefonicznie. 3. Dostawy towaru do magazynu Zamawiającego realizowane będą w godz. 8 – 12, nie rzadziej niż 2 razy w miesiącu (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy). 4. Dokumentem stwierdzającym otrzymanie towaru będzie odebrana od Sprzedającego faktura elektroniczna za pośrednictwem platformy elektronicznego fakturowania. 5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów spożywczych w swoim magazynie, w dniu dostawy każdej partii. 6. Określone ilości artykułów podane powyżej są wielkościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie możliwość nie pobrania pełnej ilości artykułów, z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione Wykonawca, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, musi udowodnić Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, w szczególności przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. Dokument składany samodzielnie przez Wykonawcę na podstawie ustawy Pzp. Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Jeżeli oferta i załączniki zostaną podpisane przez upoważnionego przedstawiciela Wykonawcy należy dołączyć do oferty właściwe umocowanie prawne, np. stosowne pełnomocnictwo. Kopia pełnomocnictwa powinna zostać poświadczona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub osobę uprawnioną do podejmowania czynności w imieniu Wykonawcy
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2019-04-19T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 11:00
IV 4 4 jezyki POLSKI
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Dyrektor Zakładu Karnego w Rzeszowie, z siedzibą w Rzeszowie, przy ul. Załęskiej 76; • dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych Osobowych w ZK w Rzeszowie: email. iod_zk_rzeszow@sw.gov.pl, tel. 17 858 07 00, fax. 17 853 54 20; • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego na „sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (przyprawy, sosy zimne, makaron, warzywa strączkowe suszone, ryby przetworzone, kawa i herbata) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie”, prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego; • nr sprawy: 2232/3/Ż/19; • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2018r. poz. 1986 z późn. zm.), • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia; • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; • przystępując do niniejszego postepowania wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez administratora; • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; • posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych [1]; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO [2]; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pana, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; • nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. [1] Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. [2] Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa PRZYPRAWY
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15870000-7
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. 15830000-5 Cukier waniliowy - kolor biały lub lekko kremowy, aromat i smak w przyprawie – wanilia. kg 10 2. 15872000-1 Cynamon - konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 15 3. 15870000-7 Czosnek granulowany - konsystencja sypka, proszek lub granulat bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 40 4. 15893000-4 Koperek suszony – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 34 5. 15872300-4 Kminek – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 12 6. 15890000-3 Kwasek cytrynowy - kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, barwa biała. kg 18 7. 15870000-7 Liść laurowy - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu,po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 19 8. 15872300-4 Majeranek - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 40 9. 15893300-7 Przyprawa do zup w płynie - z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo - zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu. l 2010 10. 15872200-3 Ziele angielskie - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 18 11. 15891000-0 Barszcz czerwony – koncentrat w proszku konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla barszczu. kg 130 12. 15871000-4 Ocet - ocet spirytusowy 10 % l 300 13. 15872000-1 Papryka suszona słodka - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 14. 15872000-1 Papryka suszona ostra - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 15. 15872100-2 Pieprz czarny mielony - konsystencja sypka, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 60 16. 15871200-6 Przyprawa do bigosu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 17. 15871200-6 Przyprawa do drobiu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 18. 15871200-6 Przyprawa do fasolki - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 19. 15871200-6 Przyprawa do mięsa - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 50 20. 15871200-6 Przyprawa do ryb - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 21. 15871270-7 Przyprawa jarzynowa typu Vegeta - konsystencja sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 200 22. 15891000-0 Rosół jarzynowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach – właściwe dla rosołu. kg 1 000 23. 15871260-4 Sos koperkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 150 24. 15871260-4 Sos pieczarkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 200 25. 15871260-4 Sos myśliwski - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 310 26. 15871260-4 Sos pieczeniowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 240 27. 15872400-5 Sól - spożywcza jodowana konsystencja sypka, kryształki bez grudek i zlepów. kg 2 000 28. 15891400-4 Zupa grzybowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 29. 15891400-4 Zupa pieczarkowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 30. 15891900-9 Zupa brokułowa - konsystencja, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 200
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa MAKARON
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15851100-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. 15851100-9 Makaron (świderki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 10 000 2. 15851100-9 Makaron (nitki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 2 000
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa WARZYWA STRĄCZKOWE SUSZONE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03212200-2
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. 03212213-6 Groch suszony łuskany – suszony produkt wolny od zanieczyszczeń. kg 1 100 2. 03221210-1 Fasola Jaś - średnia suszona. kg 2 300
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa SOSY ZIMNE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15871000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. 15871230-5 Ketchup – skład: pomidory, cukier, sól, ocet, aromaty. kg 1 200 2. 15871273-8 Majonez - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców. kg 1 400 3. 15871250-1 Musztarda - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych. kg 1 100
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa RYBY PRZETWORZONE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15200000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. 15220000-6 Mintaj mrożony kostka – bez panierki (glazura lodowa do 10%). kg 3 800 2. 15243000-3 Sałatka śledziowa z majonezem - (wyrób garmażeryjny) opakowania do 5 kg. kg 1 600
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa KAWA I HERBATA
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15860000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. 15862000-8 Kawa zbożowa - produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie wodnego wyciągu prażonych zbóż, korzeni cykorii i buraka cukrowego z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych o konsystencji proszku. Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 880 2. 15860000-4 Herbata granulowana czarna - Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 930 3. 15860000-4 Herbata owocowa – produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie owoców np. aronii, jabłek, kwiatu hibiskusa, owoców maliny, owoców czarnej porzeczki, skórki pomarańczowej z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych. Opakowanie min. 50 g. kg 850
  

Criterion

Kryteria Cena zamówienia
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Termin płatności
Znaczenie 40,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)