Grupa 1:
1. Sałatka warzywna (cebula, marchew, kapusta, papryka czerwona) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997
2. Sałatka warzywna (kapusta, cebula, marchew, burak czerwony) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997
3. Sałatka szwedzka – 800 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997
4. Groszek konserwowy – 120 kg ( ilość szacunkowa ) (opakowania 400 g), nomenklatura CPV: 15331462-3, PN-76/A-77803
5. Koncentrat pomidorowy 30 % – 1 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331427-6, PN-75/A-77601
Grupa 2:
1) Herbata granulowana czarna w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg – 650 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004
2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg – 1000 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-V-74029:2006
3) Pieprz mielony czarny w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
4) Sól drobnoziarnista w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 2 500 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998
5) Majeranek przetarty, suszony o swoistej barwie w opakowaniach jednostkowych 0,5-2 kg – 70 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002
6) Ziele angielskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 45 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
7) Jarzynka w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 50 kg nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A – 86965:1997/Az1:2002
8) Liść laurowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 45 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A – 86965:1997/Az1:2002
9) Papryka słodka mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
10)Papryka ostra mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
11) Czosnek granulowany w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 50 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
12) Chrzan tarty w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 130 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
13) Kwasek cytrynowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 7 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
14) Żelatyna w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 2 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3,PN-A – 86955:1997/Az1:2002
15) Cynamon w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 4 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
16) Musztarda w opakowaniach 1-5 kg – 300 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A86964:2002/Az1:2004
17) Ketchup w opakowaniach 1-5 kg – 600 kg, nomenklatura CPV: 15871230-5, PN-A86964:2002/Az1:2004
18) Przyprawa uniwersalna do zup w płynie w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l– 3 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002
19) Ocet spirytusowy 10% w opakowaniach o pojemności 0,5 l – 500 l, nomenklatura CPV: 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003
20) Majonez w opakowaniach o pojemności 0,6 – 3 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004,
21) Budyń waniliowy bez cukru w opakowaniach 0,5-5 kg – 150 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6,
22) Kisiel truskawkowy bez cukru w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg – 15 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6,
23) Pieprz ziołowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 25 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1, PN-A-86967/5
GRUPA 3:
1. Jaja świeże kl. A w kategorii wagowej średnie – symbol “M”, masa jaj 53-63 g, CPV: 03142500-3, PN-86/A-86504 – 84 000 szt.
GRUPA 4:
1. Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi, drobno szatkowana, o swoistym smaku i zapachu – 8 000 kg,( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV:15331142-4, PN-72/A-77700:2006
2. Ogórki kiszone o swoistym zapachu i smaku – 1 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-/A-77701:1997
|
| GuidZP400 |
00ef2727-f344-4589-aa2e-7de2b0591c7d
|
| Biuletyn |
611430-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny w Koronowie
|
| Regon |
31962900000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Bydgoska
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
27
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Koronowo
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
86-010
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
kujawsko-pomorskie
|
| Zamawiajacy telefon |
0 52 382 22 11
|
| Zamawiajacy fax |
0 52 382 09 00
|
| Zamawiajacy email |
dkw_koronowo@sw.gov.pl
|
| Adres strony url |
www.sw.gov.pl;
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
8
|
| Rodzaj zamawiajacego inny |
ZAKŁAD KARNY
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
pisemnie
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
BYDGOSKA 27, 86-010 Koronowo
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa artykułów spożywczych różnych i jaj kurzych
|
| Numer referencyjny |
D/Kw.2232.13.2020
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Grupa 1:
1. Sałatka warzywna (cebula, marchew, kapusta, papryka czerwona) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997
2. Sałatka warzywna (kapusta, cebula, marchew, burak czerwony) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997
3. Sałatka szwedzka – 800 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997
4. Groszek konserwowy – 120 kg ( ilość szacunkowa ) (opakowania 400 g), nomenklatura CPV: 15331462-3, PN-76/A-77803
5. Koncentrat pomidorowy 30 % – 1 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331427-6, PN-75/A-77601
Grupa 2:
1) Herbata granulowana czarna w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg – 650 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004
2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg – 1000 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-V-74029:2006
3) Pieprz mielony czarny w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
4) Sól drobnoziarnista w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 2 500 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998
5) Majeranek przetarty, suszony o swoistej barwie w opakowaniach jednostkowych 0,5-2 kg – 70 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002
6) Ziele angielskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 45 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
7) Jarzynka w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 50 kg nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A – 86965:1997/Az1:2002
8) Liść laurowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 45 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A – 86965:1997/Az1:2002
9) Papryka słodka mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
10)Papryka ostra mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
11) Czosnek granulowany w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 50 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
12) Chrzan tarty w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 130 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
13) Kwasek cytrynowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 7 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
14) Żelatyna w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 2 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3,PN-A – 86955:1997/Az1:2002
15) Cynamon w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 4 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
16) Musztarda w opakowaniach 1-5 kg – 300 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A86964:2002/Az1:2004
17) Ketchup w opakowaniach 1-5 kg – 600 kg, nomenklatura CPV: 15871230-5, PN-A86964:2002/Az1:2004
18) Przyprawa uniwersalna do zup w płynie w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l– 3 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002
19) Ocet spirytusowy 10% w opakowaniach o pojemności 0,5 l – 500 l, nomenklatura CPV: 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003
20) Majonez w opakowaniach o pojemności 0,6 – 3 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004,
21) Budyń waniliowy bez cukru w opakowaniach 0,5-5 kg – 150 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6,
22) Kisiel truskawkowy bez cukru w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg – 15 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6,
23) Pieprz ziołowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 25 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1, PN-A-86967/5
GRUPA 3:
1. Jaja świeże kl. A w kategorii wagowej średnie – symbol “M”, masa jaj 53-63 g, CPV: 03142500-3, PN-86/A-86504 – 84 000 szt.
GRUPA 4:
1. Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi, drobno szatkowana, o swoistym smaku i zapachu – 8 000 kg,( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV:15331142-4, PN-72/A-77700:2006
2. Ogórki kiszone o swoistym zapachu i smaku – 1 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-/A-77701:1997
|
| Cpv glowny przedmiot |
15331000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie, Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie, Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie, Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
1. W celu wykazania spełniania przez wykonawców warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych tj. warunków określonych w niniejszej siwz w rozdziale VIII pkt 1, wykonawca składa do oferty następujące dokumenty:
1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do niniejszej siwz).
2. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia wykonawców z postępowania o udzielenie zamówienia, o których mowa w art. 24 ust. 1 i 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, tj. warunków określonych w niniejszej siwz w rozdziale VIII pkt 3, wykonawca składa do oferty następujące dokumenty:
1) podpisane oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia (załącznik nr 3 do niniejszej siwz);
Informacje zawarte w oświadczeniach będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oświadczenia te Wykonawca składa zgodnie ze wzorami stanowiącymi Załącznik nr 2 i 3.
3. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu zamieszcza informację o tych podmiotach w oświadczeniach, o których mowa w pkt 1 i 2 tego rozdziału.
4. Wykonawca zgodnie z art. 24 ust 11 ustawy pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust 5 ustawy pzp, jest zobowiązany do przekazania Zamawiającemu oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz. U. Nr 50, poz. 331, z pózn. zm.). Wraz ze złożeniem oświadczenia Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzi do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Wzór oświadczenia stanowi (Załącznik nr 4 do siwz). UWAGA: Oświadczenie nie będzie wymagane jeśli w postępowaniu zostanie złożona tylko jedna oferta.
5. Zamawiający zgodnie z art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp w niniejszym postępowaniu najpierw dokona oceny ofert, a następnie będzie badał czy Wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki w niniejszym postępowaniu.
6. Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego.
Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu:
1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego.
|
| Inne dokumenty niewymienione |
Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu: 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego.
Dodatkowo zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp:
w stosunku do którego otwarto likwidację, w zatwierdzonym przez sąd układzie w postępowaniu restrukturyzacyjnym jest przewidziane zaspokojenie wierzycieli przez likwidację jego majątku lub sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 332 ust. 1 ustawy z dnia 15 maja 2015 r. – Prawo restrukturyzacyjne (Dz. U. z 2015, poz. 978, z późn. zm.) lub którego upadłość ogłoszono, z wyjątkiem wykonawcy, który po ogłoszeniu upadłości zawarł układ zatwierdzony prawomocnym postanowieniem sądu, jeżeli układ nie przewiduje zaspokojenia wierzycieli przez likwidację majątku upadłego, chyba że sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 366 ust. 1 ustawy z dnia 28 lutego 2003 r. – Prawo upadłościowe (Dz. U. z 2015 r. poz. 233, z późn. zm.);
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
1. Zamawiający i Wykonawca ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych
1. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności:
1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 pkt 1 i/lub pkt 2;
2) urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy;
3) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego;
3. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy.
4. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem pkt 5.
5. Zamawiający i Wykonawca dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w załączniku nr 1 do umowy (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy.
|
| IV 4 4 data |
2020-11-30T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
11:00
|
| IV 4 4 jezyki |
polski
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
GRUPA 1
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. Sałatka warzywna (cebula, marchew, kapusta, papryka czerwona) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997
2. Sałatka warzywna (kapusta, cebula, marchew, burak czerwony) – 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-1, PN-A-77750:1997
3. Sałatka szwedzka – 800 kg, ( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 1 000 g), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-A-77750:1997
4. Groszek konserwowy – 120 kg ( ilość szacunkowa ) (opakowania 400 g), nomenklatura CPV: 15331462-3, PN-76/A-77803
5. Koncentrat pomidorowy 30 % – 1 800 kg,( ilość szacunkowa ) (opakowania 800 – 4 800 g), nomenklatura CPV: 15331427-6, PN-75/A-77601
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
grupa 2
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15863000-5
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1) Herbata granulowana czarna w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg – 650 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004
2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg – 1000 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-V-74029:2006
3) Pieprz mielony czarny w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
4) Sól drobnoziarnista w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 2 500 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998
5) Majeranek przetarty, suszony o swoistej barwie w opakowaniach jednostkowych 0,5-2 kg – 70 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002
6) Ziele angielskie w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 45 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
7) Jarzynka w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 50 kg nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A – 86965:1997/Az1:2002
8) Liść laurowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg - 45 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A – 86965:1997/Az1:2002
9) Papryka słodka mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
10)Papryka ostra mielona w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 30 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
11) Czosnek granulowany w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 50 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
12) Chrzan tarty w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 130 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A – 86965:1997/Az1:2002
13) Kwasek cytrynowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 7 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
14) Żelatyna w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 2 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3,PN-A – 86955:1997/Az1:2002
15) Cynamon w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg– 4 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A – 86955:1997/Az1:2002
16) Musztarda w opakowaniach 1-5 kg – 300 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A86964:2002/Az1:2004
17) Ketchup w opakowaniach 1-5 kg – 600 kg, nomenklatura CPV: 15871230-5, PN-A86964:2002/Az1:2004
18) Przyprawa uniwersalna do zup w płynie w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 1 l– 3 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002
19) Ocet spirytusowy 10% w opakowaniach o pojemności 0,5 l – 500 l, nomenklatura CPV: 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003
20) Majonez w opakowaniach o pojemności 0,6 – 3 kg – 100 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004,
21) Budyń waniliowy bez cukru w opakowaniach 0,5-5 kg – 150 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6,
22) Kisiel truskawkowy bez cukru w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg – 15 kg, nomenklatura CPV: 15800000-6,
23) Pieprz ziołowy w opakowaniach jednostkowych 0,5-1 kg – 25 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1, PN-A-86967/5
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
grupa 3
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. Jaja świeże kl. A w kategorii wagowej średnie – symbol “M”, masa jaj 53-63 g, CPV: 03142500-3, PN-86/A-86504 – 84 000 szt.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
grupa 4
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331142-4
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi, drobno szatkowana, o swoistym smaku i zapachu – 8 000 kg,( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV:15331142-4, PN-72/A-77700:2006
2. Ogórki kiszone o swoistym zapachu i smaku – 1 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (pakowana w beczki plastikowe 80 - 120 kg), nomenklatura CPV: 15331000-7, PN-/A-77701:1997
|
| | |