Sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie"

Data publikacji 2020-12-03
Data zakończenia 2020-12-11 00:00:00
Instytucja Centrum Kultury i Sztuki
Miejscowość Kalisz
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 761253-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” których szczegółowy opis / uwagi zawarte są w „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącym załącznik do SIWZ:

1. Ananas 580 g szt 10 ;
2. Borowik połówki 2,5 kg szt 15 ;
3. Borowik kostki 2,5 kg szt 15 ;
4. Brokuł róża 2,5 kg szt 30 produkt I-klasy jakości ;
5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ;
6. Brzoskwinie 850 g szt 10 ;
7. Dorsz filet b/s kg 8 ;
8. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 2 ;
9. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 30 9mm, produkt I-klasy jakości ;
10. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 40 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ;
11. Frytura 22 l szt. 20 ;
12. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ;
13. Gruszka w syropie 850 g szt. 8 połówki ;
14. Grzanki ziołowo-czosnkowe 0,5 kg op 14 ;
15. Kalafior róża 2,5 kg szt 10 produkt I-klasy jakości ;
16. Kapary 720 g szt 13 ;
17. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 50 ;
18. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 30 ;
19. Kurki mrożone 2,5 kg szt 25 ;
20. Malina 1 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ;
21. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 50 produkt I-klasy jakości ;
22. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ;
23. Miruna filet ze skórą kg 15 ;
24. Morele suszone kg 4 ;
25. Ogórki konserwowe 1 kg szt 75 ;
26. Okoń nilowy filet kg 40 ;
27. Oliwki czarne 900 g szt 8 ;
28. Oliwki zielone 900 g szt 8 ;
29. Papryka konserwowa kg 8 ;
30. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 15 ;
31. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 20 ;
32. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ;
33. Pstrąg patroszony z głową kg 22 ;
34. Rodzynki sułtańskie kg 11 produkt I-klasy jakości ;
35. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 4 ;
36. Szparagi mrożone białe kg 8 ;
37. Szyjki rakowe kg 20 ;
38. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ;
39. Szparagi mrożone zielone kg 8 ;
40. Szparagi konserwowe 370 g szt 12 ;
41. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 20 ;
42. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 10 ;
43. Truskawka 2,5 kg szt 60 truskawka cała ;
44. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 4 ;
45. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 10 ;
46. Sandacz mrożony kg 50 bez lodu ;
47. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 15 ;
48. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 100 typu abel ;
49. Frytki Julienne 2,5 kg szt 50 produkt I-klasy jakości ;
50. Frytki do steku „Belgijskie” 2,5 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ;
51. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ;
52. Kapary jabłkowe 1 l szt 5 ;
53. Halibut dzwonki kg 10 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ;
54. Inne szt/kg 10 ;

Dodatkowe informacje

GuidZP400 2142b614-22e8-4f9a-b672-e3e4a5b4cb8c
Biuletyn 761253-N-2020
Zamawiajacy nazwa Centrum Kultury i Sztuki
Regon 28281485925000
Zamawiajacy adres ulica ul. Łazienna
Zamawiajacy adres numer domu 6
Zamawiajacy miejscowosc Kalisz
Zamawiajacy kod pocztowy 62-800
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo wielkopolskie
Zamawiajacy telefon 627 652 509
Zamawiajacy fax 627 672 318
Zamawiajacy email ckis@ckis.kalisz.pl
Adres strony url http://ckis.kalisz.pl/
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny samorządowa instytucja kultury
Dostep dokumentow zamowienia https://www.e-bip.org.pl/ckis
Zamieszczona bedzie specyfikacja https://www.e-bip.org.pl/ckis
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie"
Numer referencyjny ZP/PN/02/2020
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” których szczegółowy opis / uwagi zawarte są w „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącym załącznik do SIWZ: 1. Ananas 580 g szt 10 ; 2. Borowik połówki 2,5 kg szt 15 ; 3. Borowik kostki 2,5 kg szt 15 ; 4. Brokuł róża 2,5 kg szt 30 produkt I-klasy jakości ; 5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ; 6. Brzoskwinie 850 g szt 10 ; 7. Dorsz filet b/s kg 8 ; 8. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 2 ; 9. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 30 9mm, produkt I-klasy jakości ; 10. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 40 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ; 11. Frytura 22 l szt. 20 ; 12. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ; 13. Gruszka w syropie 850 g szt. 8 połówki ; 14. Grzanki ziołowo-czosnkowe 0,5 kg op 14 ; 15. Kalafior róża 2,5 kg szt 10 produkt I-klasy jakości ; 16. Kapary 720 g szt 13 ; 17. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 50 ; 18. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 30 ; 19. Kurki mrożone 2,5 kg szt 25 ; 20. Malina 1 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ; 21. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 50 produkt I-klasy jakości ; 22. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ; 23. Miruna filet ze skórą kg 15 ; 24. Morele suszone kg 4 ; 25. Ogórki konserwowe 1 kg szt 75 ; 26. Okoń nilowy filet kg 40 ; 27. Oliwki czarne 900 g szt 8 ; 28. Oliwki zielone 900 g szt 8 ; 29. Papryka konserwowa kg 8 ; 30. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 15 ; 31. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 20 ; 32. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ; 33. Pstrąg patroszony z głową kg 22 ; 34. Rodzynki sułtańskie kg 11 produkt I-klasy jakości ; 35. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 4 ; 36. Szparagi mrożone białe kg 8 ; 37. Szyjki rakowe kg 20 ; 38. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ; 39. Szparagi mrożone zielone kg 8 ; 40. Szparagi konserwowe 370 g szt 12 ; 41. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 20 ; 42. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 10 ; 43. Truskawka 2,5 kg szt 60 truskawka cała ; 44. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 4 ; 45. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 10 ; 46. Sandacz mrożony kg 50 bez lodu ; 47. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 15 ; 48. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 100 typu abel ; 49. Frytki Julienne 2,5 kg szt 50 produkt I-klasy jakości ; 50. Frytki do steku „Belgijskie” 2,5 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ; 51. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ; 52. Kapary jabłkowe 1 l szt 5 ; 53. Halibut dzwonki kg 10 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ; 54. Inne szt/kg 10 ;
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Informacje na temat katalogow Realizacja zamówień odbywać się będzie sukcesywnie partiami w okresie od 1 stycznia 2021 roku do 31 grudnia 2021 roku
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz potwierdzenie okolicznosci informacje zawarte w „Formularzu oferty” stanowią podstawę do przyznania punktów w kryteriach wyboru oferty. Zakres wymaganych informacji zawiera wzór „Formularza oferty” stanowiący załącznik do SIWZ.
Inne dokumenty niewymienione Wykonawca zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej z wykonawcami, którzy złożyli odrębne oferty w postępowaniu. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje (dowody) potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą, który złożył ofertę nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. W przypadku, gdy ofertę składają Wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia wymagane jest załączenie dokumentu pełnomocnictwa określającego zakres umocowania pełnomocnika ustanowionego do reprezentowania ich w postępowaniu, ewentualnie umowy o współdziałaniu, z której będzie wynikać przedmiotowe pełnomocnictwo stosownie do art. 23 ust. 2 ustawy Pzp (w oryginale albo kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza; W przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik – pełnomocnictwo określające jego zakres i podpisane przez osobę/y uprawnioną/e do reprezentowania Wykonawcy (w oryginale albo kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza).
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zgodnie z zapisami umowy, stanowiącej Załącznik nr 5 do SIWZ
IV 4 4 data 2020-12-11T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki Oferta musi być sporządzona w języku polskim, pismem czytelnym
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)