dostawa przez Wykonawcę pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni i Akademickiego Ośrodka Szkoleniowego w Czernicy k. Chojnic.

Data publikacji 2020-12-04
Data zakończenia 2020-12-14 00:00:00
Instytucja Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
Miejscowość Gdynia
Województwo pomorskie
Branża
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 759541-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 158100009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Babka piaskowa kg 450
Bułka pszenne Kajzerka (a' 50 g) kg 5300
Bułka tarta kg 1400
Bułki graham (a' 70g) kg 4300
Bułki maślane a' 50 g kg 500
Bułki wieloziarniste a' 70g kg 350
Bułki żytnie a' 70 g kg 400
Chleb Pitta 70 g kg 180
Chleb pszenno-żytni (krojony) zwykły kg 11600
Chleb razowy (krojony) kg 7000
Chleb tostowy kg 1000
Chleb wieloziarnisty (krojony) kg 10200
Ciasto cytrynowe kg 350
Ciasto czekoladowe kg 450
Ciasto drożdżowe z owocami kg 270
Drożdżówka z makiem (a' 100 g) kg 650
Drożdżówka z marmoladą (a' 100 g) kg 830
Drożdżówka z serem (a' 100 g) kg 820
Drożdżówki z kruszonką (a' 100 g) kg 320
Jabłecznik kg 170
Makowiec kg 300
Mazurek kg 50
Muffinka czekoladowa kg 770
Pączki (a' 70g) kg 2150
Piernik w polewie kg 180
Pizzerka z serem i pieczarkami ok 150 g kg 1700
Rogale a' 100g kg 170
Sernik kg 260
Zapiekanka z pieczarkami kg 350
Bułka graham 0,05 kg kg 200
Bułka tarta 1 kg kg 250
Bułka wrocławska okrągła 0,05 kg kg 600
Chleb baltonowski 0,5 kg - krojony kg 2700
Chleb razowy 0,4 kg kg 1700
Chleb razowy wieloziarnisty 0,4 kg kg 500
Ciasto cytrynowe kg 80
Ciasto czekoladowe kg 150
Drożdżówki małe różne 0,05 kg kg 200
Jabłecznik kg 20
Pączki małe 0,05 kg kg 150
Pitta 0,07 kg kg 20
Pizzerka 0,12 kg kg 100
Sernik kg 20
Zapiekanka z pieczarkami kg 50

Dodatkowe informacje

GuidZP400 cd51dc7c-369a-4029-9216-5a2422044a14
Biuletyn 759541-N-2020
Zamawiajacy nazwa Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
Regon 19006413600000
Zamawiajacy adres ulica ul. Śmidowicza
Zamawiajacy adres numer domu 69
Zamawiajacy miejscowosc Gdynia
Zamawiajacy kod pocztowy 81-127
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo pomorskie
Zamawiajacy telefon 261 262 537
Zamawiajacy fax 261 262 963
Zamawiajacy email a.parasinska@amw.gdynia.pl
Adres strony url www.amw.gdynia.pl
Adres strony internetowej www.amw.gdynia.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Uczelnia publiczna
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.amw.gdynia.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.amw.gdynia.pl; https://platformazakupowa.pl
Czy oferty wnioski dostepne 1
Oferty wnioski dostepne https://platformazakupowa.pl
Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert 1
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny Ofertę w formie papierowej należy złożyć: bud. nr 5, pok. nr 349 - Kancelaria Jawna AMW
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres AKADEMII MARYNARKI WOJENNEJ ul. Śmidowicza 69, 81-127 Gdynia, bud. nr 5, pok. nr 349 - Kancelaria Jawna czynna w godz.: 7.30- 09.30 i od 13.30 - 15.15 codziennie z wyjątkiem sobót, niedziel i dni ustawowo wolnych od pracy
Nazwa nadana zamowieniu dostawa przez Wykonawcę pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni i Akademickiego Ośrodka Szkoleniowego w Czernicy k. Chojnic.
Numer referencyjny 124/ZP/20
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Babka piaskowa kg 450 Bułka pszenne Kajzerka (a' 50 g) kg 5300 Bułka tarta kg 1400 Bułki graham (a' 70g) kg 4300 Bułki maślane a' 50 g kg 500 Bułki wieloziarniste a' 70g kg 350 Bułki żytnie a' 70 g kg 400 Chleb Pitta 70 g kg 180 Chleb pszenno-żytni (krojony) zwykły kg 11600 Chleb razowy (krojony) kg 7000 Chleb tostowy kg 1000 Chleb wieloziarnisty (krojony) kg 10200 Ciasto cytrynowe kg 350 Ciasto czekoladowe kg 450 Ciasto drożdżowe z owocami kg 270 Drożdżówka z makiem (a' 100 g) kg 650 Drożdżówka z marmoladą (a' 100 g) kg 830 Drożdżówka z serem (a' 100 g) kg 820 Drożdżówki z kruszonką (a' 100 g) kg 320 Jabłecznik kg 170 Makowiec kg 300 Mazurek kg 50 Muffinka czekoladowa kg 770 Pączki (a' 70g) kg 2150 Piernik w polewie kg 180 Pizzerka z serem i pieczarkami ok 150 g kg 1700 Rogale a' 100g kg 170 Sernik kg 260 Zapiekanka z pieczarkami kg 350 Bułka graham 0,05 kg kg 200 Bułka tarta 1 kg kg 250 Bułka wrocławska okrągła 0,05 kg kg 600 Chleb baltonowski 0,5 kg - krojony kg 2700 Chleb razowy 0,4 kg kg 1700 Chleb razowy wieloziarnisty 0,4 kg kg 500 Ciasto cytrynowe kg 80 Ciasto czekoladowe kg 150 Drożdżówki małe różne 0,05 kg kg 200 Jabłecznik kg 20 Pączki małe 0,05 kg kg 150 Pitta 0,07 kg kg 20 Pizzerka 0,12 kg kg 100 Sernik kg 20 Zapiekanka z pieczarkami kg 50
Cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow 1. Wykonawca musi mieć wdrożony system HACCP na potwierdzenie czego musi posiadać certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem wdrożonego systemu HACCP (dotyczy wszystkich części). 2. Wykonawca musi posiadać dokument, w postaci kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem, potwierdzający, że podjęta przez Wykonawcę działalność gospodarcza w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi zgłoszona została właściwemu ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy, Wojewódzkiemu Inspektorowi, Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych (podstawa: art. 12 Ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r., o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych; Dz.U. 2019 poz. 2178) (dotyczy wszystkich części).
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji
Zakresie warunkow udzialu 1. Potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem wdrożonego systemu HACCP (dotyczy wszystkich części). 2. Dokument, w postaci kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem, potwierdzający, że podjęta przez Wykonawcę działalność gospodarcza w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi zgłoszona została właściwemu ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy, Wojewódzkiemu Inspektorowi, Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych (podstawa: art. 12 Ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r., o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych; Dz.U. 2019 poz. 2178) (dotyczy wszystkich części).
Inne dokumenty niewymienione Wypełniony i podpisany Formularz Oferty zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ. Oświadczenie wymagane od wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO (załącznik nr 8). Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy (załącznik nr 3). Oświadczenie, że towar będący przedmiotem zamówienia spełnia wymagania obowiązujących przepisów prawa (załącznik nr 7).
Czy wadium 1
Wadium Kwota wadium dla części I wynosi: 8 000,00 zł. (słownie: osiem tysięcy złotych 00/100). Kwota wadium dla części II wynosi: 1 000,00 zł. (słownie: jeden tysiąc złotych 00/100). Wadium należy wnieść w jednej z form określonych w art. 45 ust. 6 ustawy Pzp. przed upływem terminu składania ofert (zgodnie z art. 45 ust. 3 Pzp). Numer konta: PEKAO Bank Pekao S.A. 19 1240 2933 1111 0010 2946 0480
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych 1
Zlozenie katalogow elektronicznych informacje dodatkowe oferty opatrzone kwalifikowanym podpisem elektronicznym należy składać na https://platformazakupowa.pl
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst § 7 pkt 1 projektu umowy: § 7 - UWARUNKOWANIA SPECYFIKI DOSTAW PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Dla wszystkich zadań zgodnie z art. 34 ust. 5 Pzp Zamawiający w ramach prawa opcji przewiduje możliwość zmniejszenia lub zwiększenia przyjętych w umowie ilości i częstotliwości dostaw w sytuacjach, których Zamawiających nie mógł przewidzieć w chwili jej zawarcia (np.: restrukturyzacja sił zbrojnych, zmiana ilości żywionych, osiągania wyższych stanów gotowości bojowej, szkolenia rezerw osobowych, likwidacji klęsk żywiołowych kryzysu, zagrożenia lub wojny lub innych zadań postawionych Zamawiającemu przez organa władzy państwowej). Wartością umowy będzie wówczas końcowa wartość faktycznie zrealizowanych dostaw, ale nie przekroczy ona kwoty 214 000 euro i nie większej niż 10% wartości zamówienia. Wykonawca zagwarantuje bezpłatny dowóz towaru oraz zwiększenie ilości i częstotliwości dostaw do innych miejsc wskazanych przez Zamawiającego.
IV 6 1 sposob udostepniania Jeżeli Wykonawca zamierza w treści oferty umieścić informacje będące tajemnicą przedsiębiorstwa należy je złożyć w oddzielnym zszytym pakiecie lub oddzielnym pliku na platformie zakupowej z zaznaczeniem ich lokalizacji w spisie załączników do oferty. Na każdym dokumencie stanowiącym tajemnicę przedsiębiorstwa musi widnieć napis „informacja stanowiąca tajemnicę przedsiębiorstwa – dokument niejawny, nie może być udostępniony innym uczestnikom postępowania”.
IV 4 4 data 2020-12-14T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:15
IV 4 4 jezyki PL
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest /Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte, ul. Inż. J. Śmidowicza 69, 81-127 Gdynia/; inspektorem ochrony danych osobowych w /nazwa zamawiającego/ jest Pan/Pani mgr inż. Janusz Gawrych, kontakt: iod@amw.gdynia.pl, 261-262-644/ *; Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego 121/ZP/20 prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych **; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO ***; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie do AMW Gdynia
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Babka piaskowa kg 450 Bułka pszenne Kajzerka (a' 50 g) kg 5300 Bułka tarta kg 1400 Bułki graham (a' 70g) kg 4300 Bułki maślane a' 50 g kg 500 Bułki wieloziarniste a' 70g kg 350 Bułki żytnie a' 70 g kg 400 Chleb Pitta 70 g kg 180 Chleb pszenno-żytni (krojony) zwykły kg 11600 Chleb razowy (krojony) kg 7000 Chleb tostowy kg 1000 Chleb wieloziarnisty (krojony) kg 10200 Ciasto cytrynowe kg 350 Ciasto czekoladowe kg 450 Ciasto drożdżowe z owocami kg 270 Drożdżówka z makiem (a' 100 g) kg 650 Drożdżówka z marmoladą (a' 100 g) kg 830 Drożdżówka z serem (a' 100 g) kg 820 Drożdżówki z kruszonką (a' 100 g) kg 320 Jabłecznik kg 170 Makowiec kg 300 Mazurek kg 50 Muffinka czekoladowa kg 770 Pączki (a' 70g) kg 2150 Piernik w polewie kg 180 Pizzerka z serem i pieczarkami ok 150 g kg 1700 Rogale a' 100g kg 170 Sernik kg 260 Zapiekanka z pieczarkami kg 350
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie – dostawy do AOS w Czernicy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-10-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Bułka graham 0,05 kg kg 200 Bułka tarta 1 kg kg 250 Bułka wrocławska okrągła 0,05 kg kg 600 Chleb baltonowski 0,5 kg - krojony kg 2700 Chleb razowy 0,4 kg kg 1700 Chleb razowy wieloziarnisty 0,4 kg kg 500 Ciasto cytrynowe kg 80 Ciasto czekoladowe kg 150 Drożdżówki małe różne 0,05 kg kg 200 Jabłecznik kg 20 Pączki małe 0,05 kg kg 150 Pitta 0,07 kg kg 20 Pizzerka 0,12 kg kg 100 Sernik kg 20 Zapiekanka z pieczarkami kg 50
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)