Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych

Data publikacji 2020-12-04
Data zakończenia 2020-12-14 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Dublinach
Miejscowość Korsze
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 762035-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *

1 Kiełbasa zwyczajna - 2 685,70 kg.
2 Mielonka kanapkowa - 1 622,50 kg
3 Mortadela - 2 014,50 kg
4 Parówki cienkie paluszki - 1 847,20 kg
5 Kaszanka baton - 640,90 kg
6 Salceson włoski - 1 069,10 kg
7 Kiełbasa biała parzona - 194,40 kg
8 Przysmak szynkowy - 1 751,80 kg
9 Luncheon wieprzowy - 1 485,70 kg

Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *

1 Pieczeń drobiowa - 620,60 kg
2 Szynka drobiowa mielona - 573,30 kg
3 Rolada drobiowa - 332,30 kg
4 Polędwica drobiowa - 255,50 kg
5 Kiełbasa drobiowa - 301,20 kg
6 Szynkówka drobiowa - 219,70 kg
7 Szynka drobiowa - 136,10 kg
8 Blok drobiowy - 184,70 kg
9 Mortadela drobiowa - 509,30 kg
10 Pasztetowa drobiowa - 586,20 kg
11 Salceson drobiowy - 219,00 kg
12 Kiełbasa biała drobiowa - 44,10 kg
13 Parówki drobiowe - 143,00 kg


Część 3. mięso oraz podroby wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *

1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo - 176,40 kg
2. Słonina bez skóry, schłodzona - 179,80 kg
3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 873,40 kg
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo - 68,00 kg
5. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 1 020,50 kg
6. Kości wieprzowe - 35,70 kg


Część 4. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *

1 Podudzie z kurczaka - 157,30 kg
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości (Mięso drobne drobiowe ze skórą) - 2 575,80 kg
3 Filet z piersi kurczaka - 169,00 kg
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 292,80 kg
5 Żołądki drobiowe - 449,60 kg

Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *

1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) - 638,70 kg
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 704,70 kg
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 416,65 kg
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 747,30 kg
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 156,00 kg


Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *

1 Kiełbasa zwyczajna - 329,60 kg
2 Mielonka kanapkowa - 390,40 kg
3 Mortadela - 293,50 kg
4 Parówki cienkie paluszki - 413,70 kg
5 Kaszanka baton - 179,60 kg
6 Pasztetowa - 261,40 kg
7 Salceson włoski - 384,40 kg
8 Kiełbasa biała parzona - 212,40 kg
9 Przysmak szynkowy - 105,80 kg
10 Luncheon wieprzowy - 138,60 kg

Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *

1 Pieczeń drobiowa - 47,60 kg
2 Szynka drobiowa mielona - 59,60 kg
3 Rolada drobiowa - 170,70 kg
4 Polędwica drobiowa - 158,60 kg
5 Kiełbasa drobiowa - 346,60 kg
6 Szynkówka drobiowa - 21,10 kg
7 Szynka drobiowa - 115,80 kg
8 Blok drobiowy - 470,80 kg
9 Mortadela drobiowa - 15,40 kg
10 Pasztetowa drobiowa - 339,90 kg
11 Salceson drobiowy - 204,20 kg
12 Kiełbasa biała drobiowa - 125,50 kg
13 Parówki drobiowe - 339,00 kg


Część 8. Mięso i podroby wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *

1. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 289,10 kg
2. Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo - 78,80 kg
3. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 348,20 kg
4. Kości wieprzowe - 406,00 kg


Część 9. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *

1 Podudzie z kurczaka - 23,60 kg
2 Filet z piersi kurczaka - 77,00 kg
3 Mięso gulaszowe drobiowe - 73,60 kg
4 Ćwiartka z kurczaka – 790,10 kg
5 Żołądki drobiowe - 133,90 kg


Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *

1 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 26,40 kg
2 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 4,29 kg
3 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 63,30 kg
4 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 66,00 kg

Dodatkowe informacje

GuidZP400 91da4927-a94f-4880-8b96-3b5a51c4a3c3
Biuletyn 762035-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Dublinach
Regon 28035160400000
Zamawiajacy adres ulica Dubliny
Zamawiajacy adres numer domu 16
Zamawiajacy miejscowosc Korsze
Zamawiajacy kod pocztowy 11-430
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Zamawiajacy telefon 89 7543831,
Zamawiajacy fax 89 7543612
Zamawiajacy email dkw_dubliny@sw.gov.pl, arkadiusz.milewski@sw.gov.pl; maciej.zubowicz@sw.gov.pl
Adres strony url https://zp.sw.gov.pl, https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja https://zp.sw.gov.pl, https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny pisemnie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Dublinach, Dubliny 16, 11 - 430 Korsze
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych
Numer referencyjny DKW.2232.5.2020.PB
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 10
Okreslenie przedmiotu Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Kiełbasa zwyczajna - 2 685,70 kg. 2 Mielonka kanapkowa - 1 622,50 kg 3 Mortadela - 2 014,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 1 847,20 kg 5 Kaszanka baton - 640,90 kg 6 Salceson włoski - 1 069,10 kg 7 Kiełbasa biała parzona - 194,40 kg 8 Przysmak szynkowy - 1 751,80 kg 9 Luncheon wieprzowy - 1 485,70 kg Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pieczeń drobiowa - 620,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 573,30 kg 3 Rolada drobiowa - 332,30 kg 4 Polędwica drobiowa - 255,50 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 301,20 kg 6 Szynkówka drobiowa - 219,70 kg 7 Szynka drobiowa - 136,10 kg 8 Blok drobiowy - 184,70 kg 9 Mortadela drobiowa - 509,30 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 586,20 kg 11 Salceson drobiowy - 219,00 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 44,10 kg 13 Parówki drobiowe - 143,00 kg Część 3. mięso oraz podroby wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo - 176,40 kg 2. Słonina bez skóry, schłodzona - 179,80 kg 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 873,40 kg 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo - 68,00 kg 5. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 1 020,50 kg 6. Kości wieprzowe - 35,70 kg Część 4. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Podudzie z kurczaka - 157,30 kg 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości (Mięso drobne drobiowe ze skórą) - 2 575,80 kg 3 Filet z piersi kurczaka - 169,00 kg 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 292,80 kg 5 Żołądki drobiowe - 449,60 kg Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) - 638,70 kg 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 704,70 kg 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 416,65 kg 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 747,30 kg 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 156,00 kg Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Kiełbasa zwyczajna - 329,60 kg 2 Mielonka kanapkowa - 390,40 kg 3 Mortadela - 293,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 413,70 kg 5 Kaszanka baton - 179,60 kg 6 Pasztetowa - 261,40 kg 7 Salceson włoski - 384,40 kg 8 Kiełbasa biała parzona - 212,40 kg 9 Przysmak szynkowy - 105,80 kg 10 Luncheon wieprzowy - 138,60 kg Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pieczeń drobiowa - 47,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 59,60 kg 3 Rolada drobiowa - 170,70 kg 4 Polędwica drobiowa - 158,60 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 346,60 kg 6 Szynkówka drobiowa - 21,10 kg 7 Szynka drobiowa - 115,80 kg 8 Blok drobiowy - 470,80 kg 9 Mortadela drobiowa - 15,40 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 339,90 kg 11 Salceson drobiowy - 204,20 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 125,50 kg 13 Parówki drobiowe - 339,00 kg Część 8. Mięso i podroby wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 289,10 kg 2. Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo - 78,80 kg 3. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 348,20 kg 4. Kości wieprzowe - 406,00 kg Część 9. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Podudzie z kurczaka - 23,60 kg 2 Filet z piersi kurczaka - 77,00 kg 3 Mięso gulaszowe drobiowe - 73,60 kg 4 Ćwiartka z kurczaka – 790,10 kg 5 Żołądki drobiowe - 133,90 kg Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 26,40 kg 2 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 4,29 kg 3 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 63,30 kg 4 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 66,00 kg
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow zamawiający nie określa szczególnych warunków w tym zakresie
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow zamawiający nie określa szczególnych warunków w tym zakresie
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow zamawiający nie określa szczególnych warunków w tym zakresie
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp
Inne dokumenty niewymienione 1) formularz ofertowy sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego, zał. Nr 1a i/lub 1b do SIWZ. 2) Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem Nr 3 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić potwierdzenie, że wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu. 3) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia zgodnie z załącznikiem Nr 4 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców (konsorcjum, spółka cywilna) ww. oświadczenia składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 1. Umowa w sprawie realizacji zamówienia publicznego zawarta zostanie z uwzględnieniem postanowień wynikających z treści niniejszej specyfikacji oraz danych zawartych w ofercie. 2. Wzór umowy stanowi załącznik nr 6 do niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3. Zamawiający informuje, że przewiduje możliwość zmiany umowy. Zmiana zawartej umowy może nastąpić w następujących przypadkach, gdy: a) ulegnie zmianie stan prawny w zakresie dotyczącym realizowanej umowy, który spowoduje konieczność zmiany sposobu wykonania zamówienia przez wykonawcę; b) przewiduje się również możliwość zmiany kwoty wynagrodzenia brutto w przypadku zmiany stawki podatku VAT stanowiącego podstawę wyliczenia wysokości tego wynagrodzenia; c) wystąpią przeszkody o obiektywnym charakterze (zdarzenia nadzwyczajne, zewnętrzne i niemożliwe do zapobieżenia, a więc mieszczące się w zakresie pojęciowym tzw. siły wyższej, np. zdarzenia nie leżące po żadnej ze stron umowy). Strony mają prawo do skorygowania uzgodnionych zobowiązań i przesunięcia terminu realizacji maksymalnie o czas trwania siły wyższej. Strony zobowiązują się do natychmiastowego poinformowania się nawzajem o wystąpieniu w/w przeszkód. 4. Wszelkie zmiany umowy wymagają formy pisemnego aneksu pod rygorem nieważności oraz pisemnego wniosku jednej ze stron o zmianę wraz z uzasadnieniem. 5. Strony dopuszczają możliwość zmian redakcyjnych, korekty omyłek pisarskich oraz zmian będących następstwem zmian danych ujawnionych w rejestrach publicznych bez konieczności sporządzania aneksu.
IV 4 4 data 2020-12-14T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Kiełbasa zwyczajna - 2 685,70 kg. 2 Mielonka kanapkowa - 1 622,50 kg 3 Mortadela - 2 014,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 1 847,20 kg 5 Kaszanka baton - 640,90 kg 6 Salceson włoski - 1 069,10 kg 7 Kiełbasa biała parzona - 194,40 kg 8 Przysmak szynkowy - 1 751,80 kg 9 Luncheon wieprzowy - 1 485,70 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Pieczeń drobiowa - 620,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 573,30 kg 3 Rolada drobiowa - 332,30 kg 4 Polędwica drobiowa - 255,50 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 301,20 kg 6 Szynkówka drobiowa - 219,70 kg 7 Szynka drobiowa - 136,10 kg 8 Blok drobiowy - 184,70 kg 9 Mortadela drobiowa - 509,30 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 586,20 kg 11 Salceson drobiowy - 219,00 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 44,10 kg 13 Parówki drobiowe - 143,00 kg
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Część 3. mięso oraz podroby wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo - 176,40 kg 2. Słonina bez skóry, schłodzona - 179,80 kg 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 873,40 kg 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo - 68,00 kg 5. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 1 020,50 kg 6. Kości wieprzowe - 35,70 kg
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Część 4. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Podudzie z kurczaka - 157,30 kg 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości (Mięso drobne drobiowe ze skórą) - 2 575,80 kg 3 Filet z piersi kurczaka - 169,00 kg 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 292,80 kg 5 Żołądki drobiowe - 449,60 kg
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) - 638,70 kg 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 704,70 kg 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 416,65 kg 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 747,30 kg 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 156,00 kg
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Kiełbasa zwyczajna - 329,60 kg 2 Mielonka kanapkowa - 390,40 kg 3 Mortadela - 293,50 kg 4 Parówki cienkie paluszki - 413,70 kg 5 Kaszanka baton - 179,60 kg 6 Pasztetowa - 261,40 kg 7 Salceson włoski - 384,40 kg 8 Kiełbasa biała parzona - 212,40 kg 9 Przysmak szynkowy - 105,80 kg 10 Luncheon wieprzowy - 138,60 kg
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Pieczeń drobiowa - 47,60 kg 2 Szynka drobiowa mielona - 59,60 kg 3 Rolada drobiowa - 170,70 kg 4 Polędwica drobiowa - 158,60 kg 5 Kiełbasa drobiowa - 346,60 kg 6 Szynkówka drobiowa - 21,10 kg 7 Szynka drobiowa - 115,80 kg 8 Blok drobiowy - 470,80 kg 9 Mortadela drobiowa - 15,40 kg 10 Pasztetowa drobiowa - 339,90 kg 11 Salceson drobiowy - 204,20 kg 12 Kiełbasa biała drobiowa - 125,50 kg 13 Parówki drobiowe - 339,00 kg
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Część 8. Mięso i podroby wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 289,10 kg 2. Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo - 78,80 kg 3. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 348,20 kg 4. Kości wieprzowe - 406,00 kg
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Część 9. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Podudzie z kurczaka - 23,60 kg 2 Filet z piersi kurczaka - 77,00 kg 3 Mięso gulaszowe drobiowe - 73,60 kg 4 Ćwiartka z kurczaka – 790,10 kg 5 Żołądki drobiowe - 133,90 kg
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 26,40 kg 2 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 4,29 kg 3 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 63,30 kg 4 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 66,00 kg
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)