Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Kiełbasa zwyczajna - 2 685,70 kg.
2 Mielonka kanapkowa - 1 622,50 kg
3 Mortadela - 2 014,50 kg
4 Parówki cienkie paluszki - 1 847,20 kg
5 Kaszanka baton - 640,90 kg
6 Salceson włoski - 1 069,10 kg
7 Kiełbasa biała parzona - 194,40 kg
8 Przysmak szynkowy - 1 751,80 kg
9 Luncheon wieprzowy - 1 485,70 kg
Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pieczeń drobiowa - 620,60 kg
2 Szynka drobiowa mielona - 573,30 kg
3 Rolada drobiowa - 332,30 kg
4 Polędwica drobiowa - 255,50 kg
5 Kiełbasa drobiowa - 301,20 kg
6 Szynkówka drobiowa - 219,70 kg
7 Szynka drobiowa - 136,10 kg
8 Blok drobiowy - 184,70 kg
9 Mortadela drobiowa - 509,30 kg
10 Pasztetowa drobiowa - 586,20 kg
11 Salceson drobiowy - 219,00 kg
12 Kiełbasa biała drobiowa - 44,10 kg
13 Parówki drobiowe - 143,00 kg
Część 3. mięso oraz podroby wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo - 176,40 kg
2. Słonina bez skóry, schłodzona - 179,80 kg
3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 873,40 kg
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo - 68,00 kg
5. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 1 020,50 kg
6. Kości wieprzowe - 35,70 kg
Część 4. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Podudzie z kurczaka - 157,30 kg
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości (Mięso drobne drobiowe ze skórą) - 2 575,80 kg
3 Filet z piersi kurczaka - 169,00 kg
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 292,80 kg
5 Żołądki drobiowe - 449,60 kg
Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) - 638,70 kg
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 704,70 kg
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 416,65 kg
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 747,30 kg
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 156,00 kg
Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Kiełbasa zwyczajna - 329,60 kg
2 Mielonka kanapkowa - 390,40 kg
3 Mortadela - 293,50 kg
4 Parówki cienkie paluszki - 413,70 kg
5 Kaszanka baton - 179,60 kg
6 Pasztetowa - 261,40 kg
7 Salceson włoski - 384,40 kg
8 Kiełbasa biała parzona - 212,40 kg
9 Przysmak szynkowy - 105,80 kg
10 Luncheon wieprzowy - 138,60 kg
Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Pieczeń drobiowa - 47,60 kg
2 Szynka drobiowa mielona - 59,60 kg
3 Rolada drobiowa - 170,70 kg
4 Polędwica drobiowa - 158,60 kg
5 Kiełbasa drobiowa - 346,60 kg
6 Szynkówka drobiowa - 21,10 kg
7 Szynka drobiowa - 115,80 kg
8 Blok drobiowy - 470,80 kg
9 Mortadela drobiowa - 15,40 kg
10 Pasztetowa drobiowa - 339,90 kg
11 Salceson drobiowy - 204,20 kg
12 Kiełbasa biała drobiowa - 125,50 kg
13 Parówki drobiowe - 339,00 kg
Część 8. Mięso i podroby wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 289,10 kg
2. Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo - 78,80 kg
3. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 348,20 kg
4. Kości wieprzowe - 406,00 kg
Część 9. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Podudzie z kurczaka - 23,60 kg
2 Filet z piersi kurczaka - 77,00 kg
3 Mięso gulaszowe drobiowe - 73,60 kg
4 Ćwiartka z kurczaka – 790,10 kg
5 Żołądki drobiowe - 133,90 kg
Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 26,40 kg
2 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 4,29 kg
3 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 63,30 kg
4 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 66,00 kg
|
GuidZP400 |
91da4927-a94f-4880-8b96-3b5a51c4a3c3
|
Biuletyn |
762035-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny w Dublinach
|
Regon |
28035160400000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Dubliny
|
Zamawiajacy adres numer domu |
16
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Korsze
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
11-430
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
Zamawiajacy telefon |
89 7543831,
|
Zamawiajacy fax |
89 7543612
|
Zamawiajacy email |
dkw_dubliny@sw.gov.pl, arkadiusz.milewski@sw.gov.pl; maciej.zubowicz@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
https://zp.sw.gov.pl, https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://zp.sw.gov.pl, https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Dublinach, Dubliny 16, 11 - 430 Korsze
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych
|
Numer referencyjny |
DKW.2232.5.2020.PB
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
10
|
Okreslenie przedmiotu |
Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Kiełbasa zwyczajna - 2 685,70 kg.
2 Mielonka kanapkowa - 1 622,50 kg
3 Mortadela - 2 014,50 kg
4 Parówki cienkie paluszki - 1 847,20 kg
5 Kaszanka baton - 640,90 kg
6 Salceson włoski - 1 069,10 kg
7 Kiełbasa biała parzona - 194,40 kg
8 Przysmak szynkowy - 1 751,80 kg
9 Luncheon wieprzowy - 1 485,70 kg
Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pieczeń drobiowa - 620,60 kg
2 Szynka drobiowa mielona - 573,30 kg
3 Rolada drobiowa - 332,30 kg
4 Polędwica drobiowa - 255,50 kg
5 Kiełbasa drobiowa - 301,20 kg
6 Szynkówka drobiowa - 219,70 kg
7 Szynka drobiowa - 136,10 kg
8 Blok drobiowy - 184,70 kg
9 Mortadela drobiowa - 509,30 kg
10 Pasztetowa drobiowa - 586,20 kg
11 Salceson drobiowy - 219,00 kg
12 Kiełbasa biała drobiowa - 44,10 kg
13 Parówki drobiowe - 143,00 kg
Część 3. mięso oraz podroby wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo - 176,40 kg
2. Słonina bez skóry, schłodzona - 179,80 kg
3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 873,40 kg
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo - 68,00 kg
5. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 1 020,50 kg
6. Kości wieprzowe - 35,70 kg
Część 4. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Podudzie z kurczaka - 157,30 kg
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości (Mięso drobne drobiowe ze skórą) - 2 575,80 kg
3 Filet z piersi kurczaka - 169,00 kg
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 292,80 kg
5 Żołądki drobiowe - 449,60 kg
Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach *
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) - 638,70 kg
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 704,70 kg
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 416,65 kg
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 747,30 kg
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 156,00 kg
Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Kiełbasa zwyczajna - 329,60 kg
2 Mielonka kanapkowa - 390,40 kg
3 Mortadela - 293,50 kg
4 Parówki cienkie paluszki - 413,70 kg
5 Kaszanka baton - 179,60 kg
6 Pasztetowa - 261,40 kg
7 Salceson włoski - 384,40 kg
8 Kiełbasa biała parzona - 212,40 kg
9 Przysmak szynkowy - 105,80 kg
10 Luncheon wieprzowy - 138,60 kg
Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Pieczeń drobiowa - 47,60 kg
2 Szynka drobiowa mielona - 59,60 kg
3 Rolada drobiowa - 170,70 kg
4 Polędwica drobiowa - 158,60 kg
5 Kiełbasa drobiowa - 346,60 kg
6 Szynkówka drobiowa - 21,10 kg
7 Szynka drobiowa - 115,80 kg
8 Blok drobiowy - 470,80 kg
9 Mortadela drobiowa - 15,40 kg
10 Pasztetowa drobiowa - 339,90 kg
11 Salceson drobiowy - 204,20 kg
12 Kiełbasa biała drobiowa - 125,50 kg
13 Parówki drobiowe - 339,00 kg
Część 8. Mięso i podroby wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 289,10 kg
2. Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo - 78,80 kg
3. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 348,20 kg
4. Kości wieprzowe - 406,00 kg
Część 9. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Podudzie z kurczaka - 23,60 kg
2 Filet z piersi kurczaka - 77,00 kg
3 Mięso gulaszowe drobiowe - 73,60 kg
4 Ćwiartka z kurczaka – 790,10 kg
5 Żołądki drobiowe - 133,90 kg
Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) *
1 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 26,40 kg
2 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 4,29 kg
3 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 63,30 kg
4 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 66,00 kg
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
zamawiający nie określa szczególnych warunków w tym zakresie
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
zamawiający nie określa szczególnych warunków w tym zakresie
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
zamawiający nie określa szczególnych warunków w tym zakresie
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp
|
Inne dokumenty niewymienione |
1) formularz ofertowy sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego, zał. Nr 1a i/lub 1b do SIWZ.
2) Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem Nr 3 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić potwierdzenie, że wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu.
3) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia zgodnie z załącznikiem Nr 4 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowaniu.
W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców (konsorcjum, spółka cywilna) ww. oświadczenia składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
1. Umowa w sprawie realizacji zamówienia publicznego zawarta zostanie z uwzględnieniem postanowień wynikających z treści niniejszej specyfikacji oraz danych zawartych w ofercie.
2. Wzór umowy stanowi załącznik nr 6 do niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
3. Zamawiający informuje, że przewiduje możliwość zmiany umowy. Zmiana zawartej umowy może nastąpić w następujących przypadkach, gdy:
a) ulegnie zmianie stan prawny w zakresie dotyczącym realizowanej umowy, który spowoduje konieczność zmiany sposobu wykonania zamówienia przez wykonawcę;
b) przewiduje się również możliwość zmiany kwoty wynagrodzenia brutto w przypadku zmiany stawki podatku VAT stanowiącego podstawę wyliczenia wysokości tego wynagrodzenia;
c) wystąpią przeszkody o obiektywnym charakterze (zdarzenia nadzwyczajne, zewnętrzne i niemożliwe do zapobieżenia, a więc mieszczące się w zakresie pojęciowym tzw. siły wyższej, np. zdarzenia nie leżące po żadnej ze stron umowy). Strony mają prawo do skorygowania uzgodnionych zobowiązań i przesunięcia terminu realizacji maksymalnie o czas trwania siły wyższej. Strony zobowiązują się do natychmiastowego poinformowania się nawzajem o wystąpieniu w/w przeszkód.
4. Wszelkie zmiany umowy wymagają formy pisemnego aneksu pod rygorem nieważności oraz pisemnego wniosku jednej ze stron o zmianę wraz z uzasadnieniem.
5. Strony dopuszczają możliwość zmian redakcyjnych, korekty omyłek pisarskich oraz zmian będących następstwem zmian danych ujawnionych w rejestrach publicznych bez konieczności sporządzania aneksu.
|
IV 4 4 data |
2020-12-14T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Kiełbasa zwyczajna - 2 685,70 kg.
2 Mielonka kanapkowa - 1 622,50 kg
3 Mortadela - 2 014,50 kg
4 Parówki cienkie paluszki - 1 847,20 kg
5 Kaszanka baton - 640,90 kg
6 Salceson włoski - 1 069,10 kg
7 Kiełbasa biała parzona - 194,40 kg
8 Przysmak szynkowy - 1 751,80 kg
9 Luncheon wieprzowy - 1 485,70 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Pieczeń drobiowa - 620,60 kg
2 Szynka drobiowa mielona - 573,30 kg
3 Rolada drobiowa - 332,30 kg
4 Polędwica drobiowa - 255,50 kg
5 Kiełbasa drobiowa - 301,20 kg
6 Szynkówka drobiowa - 219,70 kg
7 Szynka drobiowa - 136,10 kg
8 Blok drobiowy - 184,70 kg
9 Mortadela drobiowa - 509,30 kg
10 Pasztetowa drobiowa - 586,20 kg
11 Salceson drobiowy - 219,00 kg
12 Kiełbasa biała drobiowa - 44,10 kg
13 Parówki drobiowe - 143,00 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Część 3. mięso oraz podroby wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo - 176,40 kg
2. Słonina bez skóry, schłodzona - 179,80 kg
3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 873,40 kg
4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo - 68,00 kg
5. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 1 020,50 kg
6. Kości wieprzowe - 35,70 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Część 4. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Podudzie z kurczaka - 157,30 kg
2 Mięso z udźca kurczaka bez kości (Mięso drobne drobiowe ze skórą) - 2 575,80 kg
3 Filet z piersi kurczaka - 169,00 kg
4 Mięso gulaszowe drobiowe - 292,80 kg
5 Żołądki drobiowe - 449,60 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) - 638,70 kg
2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 704,70 kg
3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 416,65 kg
4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 747,30 kg
5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 156,00 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Kiełbasa zwyczajna - 329,60 kg
2 Mielonka kanapkowa - 390,40 kg
3 Mortadela - 293,50 kg
4 Parówki cienkie paluszki - 413,70 kg
5 Kaszanka baton - 179,60 kg
6 Pasztetowa - 261,40 kg
7 Salceson włoski - 384,40 kg
8 Kiełbasa biała parzona - 212,40 kg
9 Przysmak szynkowy - 105,80 kg
10 Luncheon wieprzowy - 138,60 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Pieczeń drobiowa - 47,60 kg
2 Szynka drobiowa mielona - 59,60 kg
3 Rolada drobiowa - 170,70 kg
4 Polędwica drobiowa - 158,60 kg
5 Kiełbasa drobiowa - 346,60 kg
6 Szynkówka drobiowa - 21,10 kg
7 Szynka drobiowa - 115,80 kg
8 Blok drobiowy - 470,80 kg
9 Mortadela drobiowa - 15,40 kg
10 Pasztetowa drobiowa - 339,90 kg
11 Salceson drobiowy - 204,20 kg
12 Kiełbasa biała drobiowa - 125,50 kg
13 Parówki drobiowe - 339,00 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Część 8. Mięso i podroby wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo - 289,10 kg
2. Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo - 78,80 kg
3. Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo - 348,20 kg
4. Kości wieprzowe - 406,00 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Część 9. mięso i podroby drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Podudzie z kurczaka - 23,60 kg
2 Filet z piersi kurczaka - 77,00 kg
3 Mięso gulaszowe drobiowe - 73,60 kg
4 Ćwiartka z kurczaka – 790,10 kg
5 Żołądki drobiowe - 133,90 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) - 26,40 kg
2 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) - 4,29 kg
3 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) - 63,30 kg
4 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) - 66,00 kg
|
| |