Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest:
Grupa I - Mięso drobiowe
Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Kurczak świeży kg 920 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony
2 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g
3 Pałka z kurczaka kg 130 mięso świeże, nie mrożone
4 Filet z kurczaka kg 180 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości
5 Filet z indyka kg 21 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości
6 Mięso mielone z indyka kg 600 świeże, nie mrożone, bez dodatku innych mięs niż drób
7 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 380 świeże, nie mrożone
Grupa II - Wędliny drobiowe
Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Pasztet drobiowy pieczony kg 540 luz lub foremka,
bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
2 Kiełbasa drobiowa typu mielonka kg 600 bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
3 Kiełbasa drobiowa typu mortadela kg 510 bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
4 Szynka drobiowa mielona kg 820 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
5 Szynka drobiowa kg 150 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
6 Parówki drobiowe kg 620 cienkie, o jednakowej długości każda, waga
jednostkowa ok.100g,bez dodatków produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
7 Indyk w galarecie kg 50 krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez
skór i podrobów
8 Keks z warzywami kg 510 pieczeń
Grupa III - Mięso wieprzowe i wołowe
Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone
Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Karczek wieprzowy kg 42 bez skóry, z kością
2 Łopatka wieprzowa kg 960 bez skóry, z kością
3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 510 -
4 Schab b/k kg 42 bez kości
5 Mięso mielone wieprzowe kg 510 bez dodatku innych mięs
6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1010 -
7 Mięso wołowe gulaszowe kg 190 -
8 Mięso wołowe (pieczeń) kg 42 - -
9 Wątroba wieprzowa kg 400 -
10 Smalec wieprzowy kg 420 -
Grupa IV - Wędliny wieprzowe
Wędliny świeże, nie mrożone
Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Boczek wędzony gotowany kg 240 -
2 Kiełbasa wiejska kg 210 -
3 Kiełbasa biała parzona kg 560 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.110g
4 Kiełbasa golonkowa kg 510 -
5 Kiełbasa grillowa kg 140 -
6 Kiełbasa mortadela kg 510 -
7 Kiełbasa parówkowa kg 400 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.100g
8 Kiełbasa toruńska kg 300 -
9 Kiełbasa zwyczajna kg 930 -
10 Kiełbasa żywiecka kg 130 -
11 Lancheon kg 510 -
12 Mielonka wieprzowa kg 260 -
13 Kiełbasa mortadela z papryką kg 510 -
14 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 510 -
15 Parówka cienka kg 260 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.100g
16 Kaszanka kg 510 -
17 Pasztetowa wieprzowa kg 260 -
18 Salceson kg 260 -
19 Szynka konserwowa mielona kg 130 -
20 Kiełbasa krakowska kg 360 -
21 Smalec topiony z cebulą 100g kg 50 pojemnik/foremka o wadze netto produktu 100g
Grupa V - Konserwy mięsne
Konserwy z mięsa wieprzowego
Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi
miary
1 Konserwa mięsna typu mielonka a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
2 Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniow a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
3 Konserwa mięsna typu turystyczna a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
4 Konserwa mięsna typu mielonka a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
5 Konserwa mięsna typu turystyczna a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
6 Pasztet drobiowy-puszka a 100g - 130g kg 540 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
bez dodatków produktów
pochodzących od zwierząt innych
niż drób
7 Pasztet mazowieck a 300g lub 290g kg 260 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g
Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności.
II. Opis dodatkowy:
1.Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa lub trzy razy w tygodniu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 13.00
2.Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów.
3.Dostarczane artykuły winny posiadać zbliżoną gramaturę, jednakowy termin przydatności do spożycia całej dostarczonej partii.
4.Wymagane opakowanie konserw: puszka stalowa z wieczkiem łatwootwieralnym lub opakowanie typu alupak
5. Produkty tj.: pasztet drobiowy pieczny, kiełbasa drobiowa mielona typu mielonka, kiełbasa drobiowa mielona typu mortadela, szynka drobiowa mielona, szynka drobiowa, parówki drobiowe,pasztet drobiowy puszka 100g.-130g. muszą być bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób.
6.Dostawca winien dostarczyć przy pierwszej dostawie składy surowcowe wyrobów które będą dostarczane zamawiającemu.
Opis1 Kurczak świeży kg 920 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony
2 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g
3 Pałka z kurczaka kg 130 mięso świeże, nie mrożone
4 Filet z kurczaka kg 180 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości
5 Filet z indyka kg 21 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości
6 Mięso mielone z indyka kg 600 świeże, nie mrożone, bez dodatku innych mięs niż drób
7 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 380 świeże, nie mrożone1 Pasztet drobiowy pieczony kg 540 luz lub foremka,
bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
2 Kiełbasa drobiowa typu mielonka kg 600 bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
3 Kiełbasa drobiowa typu mortadela kg 510 bez dodatków produktów pochodzących od
zwierząt innych niż drób
4 Szynka drobiowa mielona kg 820 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
5 Szynka drobiowa kg 150 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
6 Parówki drobiowe kg 620 cienkie, o jednakowej długości każda, waga
jednostkowa ok.100g,bez dodatków produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
7 Indyk w galarecie kg 50 krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez
skór i podrobów
8 Keks z warzywami kg 510 pieczeńMięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone
1 Karczek wieprzowy kg 42 bez skóry, z kością
2 Łopatka wieprzowa kg 960 bez skóry, z kością
3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 510 -
4 Schab b/k kg 42 bez kości
5 Mięso mielone wieprzowe kg 510 bez dodatku innych mięs
6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1010 -
7 Mięso wołowe gulaszowe kg 190 -
8 Mięso wołowe (pieczeń) kg 42 - -
9 Wątroba wieprzowa kg 400 -
10 Smalec wieprzowy kg 420 -Wędliny świeże, nie mrożone
1 Boczek wędzony gotowany kg 240 -
2 Kiełbasa wiejska kg 210 -
3 Kiełbasa biała parzona kg 560 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.110g
4 Kiełbasa golonkowa kg 510 -
5 Kiełbasa grillowa kg 140 -
6 Kiełbasa mortadela kg 510 -
7 Kiełbasa parówkowa kg 400 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.100g
8 Kiełbasa toruńska kg 300 -
9 Kiełbasa zwyczajna kg 930 -
10 Kiełbasa żywiecka kg 130 -
11 Lancheon kg 510 -
12 Mielonka wieprzowa kg 260 -
13 Kiełbasa mortadela z papryką kg 510 -
14 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 510 -
15 Parówka cienka kg 260 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa
ok.100g
16 Kaszanka kg 510 -
17 Pasztetowa wieprzowa kg 260 -
18 Salceson kg 260 -
19 Szynka konserwowa mielona kg 130 -
20 Kiełbasa krakowska kg 360 -
21 Smalec topiony z cebulą 100g kg 50 pojemnik/foremka o wadze netto produktu 100g1 Konserwa mięsna typu mielonka a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
2 Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
3 Konserwa mięsna typu turystyczna a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g
4 Konserwa mięsna typu mielonka a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
5 Konserwa mięsna typu turystyczna a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
6 Pasztet drobiowy-puszka a 100g - 130g kg 540 Opakowanie jednostkowe w
granicach 100 - 130g
bez dodatków produktów
pochodzących od zwierząt innych niż drób
7 Pasztet mazowiecki a 300g lub 290g kg 260 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g |