Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych

Data publikacji 2014-08-26
Data zakończenia 2014-09-09 11:00:00
Instytucja Zakład Karny w Koronowie
Miejscowość Koronowo
Województwo kujawsko-pomorskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 182545 / 2014
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151314009, 151110009, 151110009, 151130003, 151130003, 151130003, 151140000, 151000009, 151120006, 151120006, 151120006, 151311343, 151311343, 151311343, 151311305, 151311343, 151313101, 151311343, 151311343, 151311305, 151120006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

CZĘŚĆ 1:

1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone - 7000 kg
Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82009: 1997/A 1:1998

2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone - 300 kg

Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004

3. schab bez kości, nie mrożony - 420 kg

Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004

4. nogi wieprzowe, nie mrożone- 1000 kg

Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002

5. mięso wieprzowe gulaszowe bez kości, nie mrożone - 550 kg

Nomenklatura CPV: 15113000-3, Polska Norma: PN-88/A-82003
6. podgardle wędzone - 2 400 kg

Nomenklatura CPV:15113000-3 Polska Norma:PN-86/A-82002

7. wątroba wieprzowa - 2 900 kg

Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-86/A-82004



CZĘŚĆ 2

1. kurczak świeży - 1000 kg

Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-A-86527:1996

2. piersi z kurczaka, nie mrożone - 400 kg

Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996

3. rosołowe z kurczaka, nie mrożone - 2 800 kg

Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002

4. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone - 4 400 kg

Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996

CZĘŚĆ 3

1. salceson biały - 1 200 kg

Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998


2. salceson czarny - 1 640 kg

Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998


3. metka zwykła - 1 550 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

Zakład Karny Koronowo


4. kaszanka - 2 500 kg

Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

5. pasztetowa - 1 950 kg

Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

6. krupniok śląski - 1 200 kg

Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

7. metka łososiowa - 1 000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998


CZĘŚĆ 4:

1. słonina - 2 000 kg

Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996

2. pieczeń domowa - 1 950 kg

Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001

3. głowizna - 800 kg

Nomenklatura CPV: 15114000-0 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

4. smalec ze skwarkami - 1 400 kg

Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802

5. pasta z boczku wędzonego - 1000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az1: 1998

6. kiełbasa zwyczajna - 2 350 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

7. mortadela - 3 700 kg

Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

8. parówkowa - 3 000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998
9. żywiecka - 650 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

10. poznańska - 3 000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

11. krakowska parzona - 300 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

12. mielonka typu turystyczna - 2 000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

13. szynka konserwowa - 900 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

14. parówki cienkie - 2 400 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

15. kiełbasa typu jarmarczna - 4 700 kg


Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

16. kiełbasa biała - 300 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998

17. piwna - 1 700 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

18. czosnkowa - 2 700 kg

Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

19. kanapkowa wędzona - 2 250 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

20. dębicka - 420 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

21. podwawelska - 1 600 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

22. kiełbasa mielonka firmowa - 2 600 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

23. luncheon meat - 2 000 kg

Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

CZĘŚĆ 5

1. mortadela drobiowa - 720 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

2. kiełbasa biała drobiowa - 300 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

3. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 720 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

4. luncheon drobiowy - 840 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

5. szynka drobiowa - 570 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

6. szynkowa z indyka - 470 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

7. serdelki drobiowe - 1540 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

8. polędwica drobiowa - 400 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

9. szynka z indyka - 720 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

10. kiełbasa krakowska drobiowa - 570 kg
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000


11. kiełbasa szynkówka drobiowa - 720 kg
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000

CZĘŚĆ 6:

1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 500 kg

Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-82022:1998/Az1:2000

2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 000 kg
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 600 kg
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 950 kg
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

5. pasztet sojowy w puszkach samootwieralnych ( 80-130 g ) - 300 kg
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

Opis

1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone - 7 000 kg
Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82009: 1997/A 1:1998

2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone - 300 kg

Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004

3. schab bez kości, nie mrożony - 420 kg

Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004


4. nogi wieprzowe, nie mrożone- 1000 kg

Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002

5. mięso wieprzowe gulaszowe bez kości, nie mrożone - 550 kg

Nomenklatura CPV: 15113000-3, Polska Norma: PN-88/A-82003

6. podgardle wędzone - 2 400 kg

Nomenklatura CPV:15113000-3 Polska Norma:PN-86/A-82002

7. wątroba wieprzowa - 2 900 kg

Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-86/A-820041. kurczak świeży - 1000 kg

Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-A-86527:1996


2. piersi z kurczaka, nie mrożone - 400 kg

Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996


3. rosołowe z kurczaka, nie mrożone - 2 800 kg

Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002

4. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone - 4 400 kg

Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:19961. salceson biały - 1 200 kg

Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

2. salceson czarny - 1 640 kg

Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

3. metka zwykła - 1 550 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998


4. kaszanka - 2 500 kg

Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

5. pasztetowa - 1 950 kg

Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

6. krupniok śląski - 1 200 kg

Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

7. metka łososiowa - 1 000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 19981. słonina - 2 000 kg

Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996


2. pieczeń domowa - 1 950 kg

Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001



3. głowizna - 800 kg

Nomenklatura CPV: 15114000-0 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998


4. smalec ze skwarkami - 1 400 kg

Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802


5. pasta z boczku wędzonego - 1000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az1: 1998

6. kiełbasa zwyczajna - 2 350 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998


7. mortadela - 3 700 kg

Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

8. parówkowa - 3 000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998


9. żywiecka - 650 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998



10. poznańska - 3 000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998


11. krakowska parzona - 300 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998




12. mielonka typu turystyczna - 2 000 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998


13. szynka konserwowa - 900 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998


14. parówki cienkie - 2 400 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998

15. kiełbasa typu jarmarczna - 4 700 kg


Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

16. kiełbasa biała - 300 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998



17. piwna - 1 700 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998


18. czosnkowa - 2 700 kg

Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998


19. kanapkowa wędzona - 2 250 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998



20. dębicka - 420 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

21. podwawelska - 1 600 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

22. kiełbasa mielonka firmowa - 2 600 kg

Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998

23. luncheon meat - 2 000 kg

Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 19981. mortadela drobiowa - 720 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000


2. kiełbasa biała drobiowa - 300 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000


3. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 720 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000


4. luncheon drobiowy - 840 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000


5. szynka drobiowa - 570 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000



6. szynkowa z indyka - 470 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000


7. serdelki drobiowe - 1540 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000



8. polędwica drobiowa - 400 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

9. szynka z indyka - 720 kg

Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000


10. kiełbasa krakowska drobiowa - 570 kg
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000


11. kiełbasa szynkówka drobiowa - 720 kg
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20001. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 500 kg

Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-82022:1998/Az1:2000


2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 000 kg
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 600 kg
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000


4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 950 kg
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000


5. pasztet sojowy w puszkach samootwieralnych ( 80-130 g ) - 300 kg
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zakład Karny w Koronowie
Ulica ul. Bydgoska 27
Nr domu 27
Miejscowość Koronowo
Kod Pocztowy 86-010
Województwo kujawsko-pomorskie
Tel 0 52 382 22 11
Fax 0 52 382 09 00
Internet www.zp.sw.gov.pl
Regon 00031962900000
E-mail dkw_koronowo@sw.gov.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Inny: Zakład Karny
Rodzaj zam inny Zakład Karny
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 6
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Data zakończenia 30/09/2015
Wadium nie dotyczy
Zaliczka Nie
Uprawnienie 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
Wiedza 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
Potencjał 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
Zdolne 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
Sytuacja 1.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. 2.Zamawiający dokona oceny spełnienia poszczególnych warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonego do oferty podpisanego oświadczenia, o którym mowa w siwz rozdział IX tj. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy 1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz.907 z późniejszymi zmianami). 2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności: 1. nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 ust. 1 i/lub ust. 2; 2. urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy; 3. każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, 3. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy. 4. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem ust. 5. 5. Strony dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w załączniku nr 1 do umowy (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy.
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.zp.sw.gov.pl
Adres uzyskania siwz Zakład Karny Koronowo ul. Bydgoska 27 86-010 Koronowo
Data składania wniosków 09/09/2014
Godzina składania wniosków 11:00
Miejsce Zakład Karny Koronowo ul. Bydgoska 27 86-010 Koronowo sekretariat
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)