Dostawa artykułów żywnościowych do Gimnazjum Publicznego im. Wł. St. Reymonta w Kłodzku przy ul. Traugutta 1a

Data publikacji 2015-03-23
Data zakończenia 2015-03-30 10:00:00
Instytucja Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta
Miejscowość Kłodzko
Województwo dolnośląskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Warzywa przetworzone,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Produkty głęboko mrożone,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 64516 / 2015
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151000009, 154000002, 151120006, 155000003, 154000002, 156000004, 153000001, 158000006, 152200006, 153311709, 158960005, 153000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Gimnazjum Publicznego im. Wł. St. Reymonta w Kłodzku przy ul. Traugutta 1a. Przedmiot zamówienia został podzielony na 5 części (zadania).

Część Nr 1: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa, podrobów i przetworów mięsnych.
Część Nr 2: Dostawa produktów mleczarskich, oleju, produktów przemiału ziarna, świeżych owoców, warzyw i podobnych produktów przetworzonych, różnych produktów spożywczych.
Część Nr 3: Dostawa mrożonek: ryb mrożonych, mrożonych warzyw i owoców oraz innych produktów głęboko mrożonych.
Część Nr 4: Dostawa świeżych owoców, warzyw i podobnych produktów.

Opis

. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie - nie później niż do godz. 7.00 rano.
2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego.
3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie
dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów
tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego.
5. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem.
6. Okres przydatności do spożycia dla mięsa świeżego winien wynosić nie mniej niż 3 dni od daty
dostawy do magazynu Zamawiającego.1. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie - nie później niż do godz. 9.00 rano.
2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego.
3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie
dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów
tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego.
5. Produkty winne być świeże, w pierwszym gatunku, zgodne z obowiązującymi normami.
6. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do
spożycia nie krótszy niż ¾ terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez
producenta na dostarczonym artykule.
7. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem.Przewidywana częstotliwość dostaw: 1 - 2 razy w tygodniu nie później niż do godz. 9.00 rano.
2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego.
3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie
dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów
tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego.
5. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do
spożycia nie krótszy niż ¾ terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez
producenta na dostarczonym artykule.
6. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem1. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie - nie później niż do godz. 8.30 rano.
2. Zamawiający złoży zamówienie na dostawę do godz. 12.00 dnia poprzedniego.
3. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie
dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy.
4. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów
tygodniowych, tworzonych na bieżąco, wg potrzeb Zamawiającego.
5. Produkty muszą być świeże I klasy i pierwszego gatunku z zachowaniem obowiązujących
standardów jakości handlowej.
5. Faktura za dostarczony towar musi być dostarczona wraz z towarem.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta
Ulica ul. Traugutta 1a
Nr domu 1a
Miejscowość Kłodzko
Kod Pocztowy 57-300
Województwo dolnośląskie
Tel 74 867 30 06
Fax 74 867 30 06
Regon 89105041000000
E-mail gklodzko@wp.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 4
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Data zakończenia 08/04/2016
Zaliczka Nie
Niepełnosprawne Nie
Wadium Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Uprawnienie Wykonawca dołączy oświadczenie, że posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Wiedza Wykonawca wykaże wykonanie co najmniej 2 dostaw w zakresie objętym przedmiotem zamówienia o wartości co najmniej równej 50% ceny oferty każda.
Potencjał Wykonawca dołączy oświadczenie, że dysponuje odpowiednim potencjałem technicznymi do wykonania zamówienia
Zdolne Wykonawca dołączy oświadczenie, że dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia
Sytuacja Wykonawca dołączy oświadczenie, że znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia
Oswiadczenie potwierdzenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 3 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 4 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Dok podm zag 2 Tak
Inne dokumenty 1. Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik Nr 3) 2. Kosztorys ofertowy stanowiący Załącznik Nr 6 do SIWZ
Kod trybu zamówienia PN
Kod kryterium B
Kryt 1p 90
Kryt 2 Dostawa
Kryt 2p 10
Adres strony internetowej siwz http://bip.ug-klodzko.dolnyslask.pl
Adres uzyskania siwz Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta ul. Traugutta 1a 57-300 Kłodzko
Data składania wniosków 30/03/2015
Godzina składania wniosków 10:00
Miejsce Gimnazjum Publiczne im. Wł. St. Reymonta ul. Traugutta 1a 57-300 Kłodzko
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)