sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych

Data publikacji 2015-04-10
Data zakończenia 2015-04-21 12:00:00
Instytucja Zakład Karny w Kwidzynie
Miejscowość Kwidzyn
Województwo pomorskie
Branża
  • Warzywa przetworzone,
  • Przetworzone owoce i orzechy,
  • Tłuszcze,
  • Cukier,
  • Napoje orzeźwiające

Szczegóły

Numer ogłoszenia 81290 / 2015
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151313101, 151310005, 158316008, 153310007, 153314609, 153315002, 153314276, 153311352, 159820005, 153321005, 152290009, 152000000, 151120006, 151315000, 154122001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Część I - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA
1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 0,160 kg - w ilości do 800 kg
2. Konserwa mięsna Przysmak śniadaniowy, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg
3. Konserwa mięsna Turystyczna, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa

Część II - MIÓD
Miód sztuczny, płynny, opakowanie o gramaturze 0,380 kg - 0,400 kg - w ilości do 1 500 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 3 m-ce
Kod CPV: 15831600-8 miód

Część III - WARZYWA PRZETWORZONE
1. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 2 200 kg
2. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg
3. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg
4. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg - w ilości do 1 200 kg
5. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg - w ilości do 3 000 kg
6. Chrzan tarty, opakowanie do 1 kg - w ilości do 1 500 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy,

Część IV - PIECZARKI PRZETWORZONE
1. Pieczarki krojone w zalewie solnej, po odcieku, waga po odcieku do 2 kg - w ilości do 800 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV 15331135-2 grzyby przetworzone

Część V - NAPÓJ W PROSZU
1. Napój w proszku, opakowanie do 2 kg - w ilości do 400 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15982000-5 napoje orzeźwiające

Część VI - KOMPOT
1. Kompot bez cukru, opakowanie do 3l, w ilości do 350l

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15332100-5 przetworzone owoce

Część VII - MROŻONE PRODUKTY RYBNE
1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg
2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc.
Kod CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne

Część VIII - ARTYKUŁY RYBNE
1. Konserwa rybna szprot w sosie pomidorowym, 170g/szt - w ilości do 60 kg
2. Konserwa rybna szprot w oleju, 170g/szt - w ilości do 60 kg
3. Paprykarz, 300g - 330g/szt w ilości do 1 200 kg
4. Sałatka rybna pikantna z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
5. Sałatka rybna z warzywami z łososiem, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
7. Paprykarz z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-160g/szt - w ilości do 60 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15200000 - 0 ryby przetworzone i konserwowane
Część IX - DRÓB
1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do
4 400 kg
2. Ćwiartka z kurczaka świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg
3. Wątróbka drobiowa, świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg
4. Serca drobiowe, świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do
2 500 kg
5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy w ilości do 1 000 kg

Kod CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe

Część X - TŁUSZCZ DO SMAROWANIA PIECZYWA
1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50%, w ilości do 12 000 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 m-ce.
Kod CPV 15412200-1 tłuszcze roślinne

Zamawiający informuje, iż nie ponosi kosztów w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia.

Opis

Część I - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA
1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 0,160 kg - w ilości do 800 kg
2. Konserwa mięsna Przysmak śniadaniowy, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg
3. Konserwa mięsna Turystyczna, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsaCzęść II - MIÓD
Miód sztuczny, płynny, opakowanie o gramaturze 0,380 kg - 0,400 kg - w ilości do 1 500 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 3 m-ce
Kod CPV: 15831600-8 miódCzęść III - WARZYWA PRZETWORZONE
1. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 2 200 kg
2. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg
3. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg
4. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg - w ilości do 1 200 kg
5. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg - w ilości do 3 000 kg
6. Chrzan tarty, opakowanie do 1 kg - w ilości do 1 500 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy,Część IV - PIECZARKI PRZETWORZONE
1. Pieczarki krojone w zalewie solnej, po odcieku, waga po odcieku do 2 kg - w ilości do 800 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV 15331135-2 grzyby przetworzoneCzęść V - NAPÓJ W PROSZU
1. Napój w proszku, opakowanie do 2 kg - w ilości do 400 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15982000-5 napoje orzeźwiająceCzęść VI - KOMPOT
1. Kompot bez cukru, opakowanie do 3l, w ilości do 350l

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15332100-5 przetworzone owoceCzęść VII - MROŻONE PRODUKTY RYBNE
1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg
2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc.
Kod CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybneCzęść VIII - ARTYKUŁY RYBNE
1. Konserwa rybna szprot w sosie pomidorowym, 170g/szt - w ilości do 60 kg
2. Konserwa rybna szprot w oleju, 170g/szt - w ilości do 60 kg
3. Paprykarz, 300g - 330g/szt w ilości do 1 200 kg
4. Sałatka rybna pikantna z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
5. Sałatka rybna z warzywami z łososiem, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
7. Paprykarz z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-160g/szt - w ilości do 60 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15200000 - 0 ryby przetworzone i konserwowaneCzęść IX - DRÓB
1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do
4 400 kg
2. Ćwiartka z kurczaka świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg
3. Wątróbka drobiowa, świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg
4. Serca drobiowe, świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do
2 500 kg
5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy w ilości do 1 000 kg

Kod CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobioweCzęść X - TŁUSZCZ DO SMAROWANIA PIECZYWA
1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50%, w ilości do 12 000 kg

Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 m-ce.
Kod CPV 15412200-1 tłuszcze roślinne

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zakład Karny w Kwidzynie
Ulica ul. Lotnicza 1
Nr domu 1
Miejscowość Kwidzyn
Kod Pocztowy 82-500
Województwo pomorskie
Tel 055 27922945
Regon 00064902500000
E-mail zk_kwidzyn@sw.gov.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Rodzaj zam inny Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 10
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Data roz 01/06/2015
Wadium zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Zaliczka Nie
Uprawnienie Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
Wiedza Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
Potencjał Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
Zdolne Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
Sytuacja Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie zawarte w formularzu ofertowym. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia. Z treści załączonego oświadczenia w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.zp.sw.gov.pl
Adres uzyskania siwz Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn
Data składania wniosków 21/04/2015
Godzina składania wniosków 12:00
Miejsce Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn sekretariat
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)