Część I - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA
1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 0,160 kg - w ilości do 800 kg
2. Konserwa mięsna Przysmak śniadaniowy, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg
3. Konserwa mięsna Turystyczna, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa
Część II - MIÓD
Miód sztuczny, płynny, opakowanie o gramaturze 0,380 kg - 0,400 kg - w ilości do 1 500 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 3 m-ce
Kod CPV: 15831600-8 miód
Część III - WARZYWA PRZETWORZONE
1. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 2 200 kg
2. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg
3. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg
4. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg - w ilości do 1 200 kg
5. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg - w ilości do 3 000 kg
6. Chrzan tarty, opakowanie do 1 kg - w ilości do 1 500 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy,
Część IV - PIECZARKI PRZETWORZONE
1. Pieczarki krojone w zalewie solnej, po odcieku, waga po odcieku do 2 kg - w ilości do 800 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV 15331135-2 grzyby przetworzone
Część V - NAPÓJ W PROSZU
1. Napój w proszku, opakowanie do 2 kg - w ilości do 400 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15982000-5 napoje orzeźwiające
Część VI - KOMPOT
1. Kompot bez cukru, opakowanie do 3l, w ilości do 350l
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15332100-5 przetworzone owoce
Część VII - MROŻONE PRODUKTY RYBNE
1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg
2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc.
Kod CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne
Część VIII - ARTYKUŁY RYBNE
1. Konserwa rybna szprot w sosie pomidorowym, 170g/szt - w ilości do 60 kg
2. Konserwa rybna szprot w oleju, 170g/szt - w ilości do 60 kg
3. Paprykarz, 300g - 330g/szt w ilości do 1 200 kg
4. Sałatka rybna pikantna z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
5. Sałatka rybna z warzywami z łososiem, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
7. Paprykarz z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-160g/szt - w ilości do 60 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15200000 - 0 ryby przetworzone i konserwowane
Część IX - DRÓB
1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do
4 400 kg
2. Ćwiartka z kurczaka świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg
3. Wątróbka drobiowa, świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg
4. Serca drobiowe, świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do
2 500 kg
5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy w ilości do 1 000 kg
Kod CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe
Część X - TŁUSZCZ DO SMAROWANIA PIECZYWA
1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50%, w ilości do 12 000 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 m-ce.
Kod CPV 15412200-1 tłuszcze roślinne
Zamawiający informuje, iż nie ponosi kosztów w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia.
OpisCzęść I - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA
1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 0,160 kg - w ilości do 800 kg
2. Konserwa mięsna Przysmak śniadaniowy, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg
3. Konserwa mięsna Turystyczna, puszka o gramaturze 0,300 kg - w ilości do 1 600 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsaCzęść II - MIÓD
Miód sztuczny, płynny, opakowanie o gramaturze 0,380 kg - 0,400 kg - w ilości do 1 500 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 3 m-ce
Kod CPV: 15831600-8 miódCzęść III - WARZYWA PRZETWORZONE
1. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 2 200 kg
2. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg
3. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg - 0,240 kg - w ilości do 1 000 kg
4. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg - w ilości do 1 200 kg
5. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg - w ilości do 3 000 kg
6. Chrzan tarty, opakowanie do 1 kg - w ilości do 1 500 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy,Część IV - PIECZARKI PRZETWORZONE
1. Pieczarki krojone w zalewie solnej, po odcieku, waga po odcieku do 2 kg - w ilości do 800 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV 15331135-2 grzyby przetworzoneCzęść V - NAPÓJ W PROSZU
1. Napój w proszku, opakowanie do 2 kg - w ilości do 400 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15982000-5 napoje orzeźwiająceCzęść VI - KOMPOT
1. Kompot bez cukru, opakowanie do 3l, w ilości do 350l
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15332100-5 przetworzone owoceCzęść VII - MROŻONE PRODUKTY RYBNE
1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg
2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 500 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc.
Kod CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybneCzęść VIII - ARTYKUŁY RYBNE
1. Konserwa rybna szprot w sosie pomidorowym, 170g/szt - w ilości do 60 kg
2. Konserwa rybna szprot w oleju, 170g/szt - w ilości do 60 kg
3. Paprykarz, 300g - 330g/szt w ilości do 1 200 kg
4. Sałatka rybna pikantna z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
5. Sałatka rybna z warzywami z łososiem, zawartość łososia min. 30%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, zawartość ryb min. 30%, w tym makrela min. 5%, 135-150g/szt - w ilości do 60 kg
7. Paprykarz z łososia, zawartość łososia min. 30%, 135-160g/szt - w ilości do 60 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 m-cy
Kod CPV: 15200000 - 0 ryby przetworzone i konserwowaneCzęść IX - DRÓB
1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do
4 400 kg
2. Ćwiartka z kurczaka świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg
3. Wątróbka drobiowa, świeża, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg
4. Serca drobiowe, świeże, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do
2 500 kg
5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy w ilości do 1 000 kg
Kod CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobioweCzęść X - TŁUSZCZ DO SMAROWANIA PIECZYWA
1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50%, w ilości do 12 000 kg
Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 m-ce.
Kod CPV 15412200-1 tłuszcze roślinne |