Dostawy mięsa, wędlin i drobiu

Data publikacji 2015-12-21
Data zakończenia 2016-01-07 09:00:00
Instytucja Zakład Karny w Żytkowicach
Miejscowość Garbatka Letnisko
Województwo mazowieckie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 349660 / 2015
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151314009, 151130003, 151111000, 151311305, 151311343, 151312007, 151314009, 151311350, 151313101, 151120006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie mięsa, wędlin i drobiu wyszczególnionych poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach:

CZĘŚĆ I: MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE
1. boczek wieprzowy surowy 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy
2.flaki wołowe mrożone 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy
3.golonka wieprzowa 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy
4.karkówka wieprzowa z kością 150,00 kg - ilość na 12 miesięcy
5.łopatka wieprzowa z kością 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy
6.mięso garmażeryjne wieprzowe 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy
7.mięso wieprzowe kl. 2A 2 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
8.mięso wołowe kl. 2 1 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy
9.schab wieprzowy z kością 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy
10.serca wieprzowe 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy
11.słonina 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy
12.wątroba wieprzowa 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
13.wieprzowina gulaszowa mrożona 1 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
14.wołowina gulaszowa mrożona 700,00 kg - ilość na 12 miesięcy
15.żeberka wieprzowe paski 450,00 kg - ilość na 12 miesięcy

Okres przydatności do spożycia mięsa świeżego niemrożonego: co najmniej 3 dni
od daty dostawy. Okres przydatności mięsa mrożonego: co najmniej 30 dni od daty dostawy.

CZĘŚĆ II: WĘDLINY I KONSERWY
1.baleron 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy
2.boczek śniadaniowy 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy
3.boczek wędzony 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
4.boczek wiśniowy 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy
5.kaszanka 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
6.kiełbasa biała parzona 1 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
7.kiełbasa debreczyńska 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
8.kiełbasa drobiowa 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
9.kiełbasa jarmarczna 3 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
10.kiełbasa krakowska 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy
11.kiełbasa mortadela 2 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
12.kiełbasa parówkowa 1 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy
13.kiełbasa staropolska 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy
14.kiełbasa szynkowa 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
15.kiełbasa targowa 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
16.kiełbasa zwyczajna 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy
17.kiełbaski debreczyńskie 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
18.konserwa turystyczna 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
19.luncheon 2 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
20.mielonka drobiowa 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
21.mielonka konserwowa 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
22.mielonka tłuszczowa 1 700,00 kg - ilość na 12 miesięcy
23.mielonka tyrolska 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
24.mortadela z indyka 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
25.pachwina wędzona 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy
26.parówki cienkie 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
27.parówki drobiowe 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy
28.pasztet drobiowy 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy
29.pasztet mięsny 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
30.pasztetowa 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy
31.pieczeń rzymska 1 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy
32.podgardle wędzone 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy
33.polędwica drobiowa 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy
34.przysmak kozacki 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
35.przysmak śniadaniowy 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
36.rolada drobiowa 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy
37.salceson chłopski 900,00 kg - ilość na 12 miesięcy
38.salceson czarny 900,00 kg - ilość na 12 miesięcy
39.smalec w foremce 1 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
40.smalec domowy z cebulą i skwarkami 1 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy
41.szynka biała 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy
42.szynka mielona 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy
43.szynka miodowa 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy
44.szynka z łopatki 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy
45.szynkówka picolo 450,00 kg - ilość na 12 miesięcy
Okres przydatności do spożycia wędlin co najmniej 5 dni od daty dostawy. Wędliny określone powyżej w pozycjach: 8 (kiełbasa drobiowa), 33 (polędwica drobiowa), 36 (rolada drobiowa) nie mogą zawierać mięsa i tłuszczy pochodzenia innego niż drobiowe. Poza wędlinami określonymi powyżej w pozycjach 3 (boczek wędzony), 25 (pachwina wędzona), 32 (podgardle wędzone), Zamawiający wymaga aby wędliny pakowane były w sposób próżniowy bądź gazowy (odpowiednio VAC lub MAP).

CZĘŚĆ III: MIĘSO DROBIOWE
Lp. Produkt Kod CPV j.m. Ilość zamawiana
na 12 miesięcy
1 korpusy z kurczaka 1 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
2 kurczaki 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
3 piersi z kurczaka 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
4 skrzydła z kurczaka 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy
5 uda z kurczaka 3 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
6 mięso garmażeryjne drobiowe 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
7 serca drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy
8 żołądki drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy
Mięso garmażeryjne drobiowe pakowane w opakowania o maksymalnej wadze jednostkowej 1 kg. Okres przydatności do spożycia mięsa garmażeryjnego: co najmniej 5 dni od daty dostawy, pozostały asortyment co najmniej 3 dni od daty dostawy.

Opis

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie mięsa wieprzowego i wołowego wyszczególnionych w tabelach poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach:

CZĘŚĆ I: MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE
1.boczek wieprzowy surowy 300,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
2.flaki wołowe mrożone 300,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
3.golonka wieprzowa 100,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
4.karkówka wieprzowa z kością 150,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
5.łopatka wieprzowa z kością 100,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
6.mięso garmażeryjne wieprzowe 1 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
7.mięso wieprzowe kl. 2A 2 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
8.mięso wołowe kl. 2 1 100,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
9.schab wieprzowy z kością 300,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
10.serca wieprzowe 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
11.słonina 600,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
12.wątroba wieprzowa 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
13.wieprzowina gulaszowa mrożona 1 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
14.wołowina gulaszowa mrożona 700,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
15.żeberka wieprzowe paski 450,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy

Okres przydatności do spożycia mięsa świeżego niemrożonego: co najmniej 3 dni od daty dostawy. Okres przydatności mięsa mrożonego: co najmniej 30 dni od daty dostawy.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie wędlin wyszczególnionych poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach:

1.baleron 350,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
2.boczek śniadaniowy 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
3.boczek wędzony 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
4.boczek wiśniowy 600,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
5.kaszanka 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
6.kiełbasa biała parzona 1 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
7.kiełbasa debreczyńska 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
8.kiełbasa drobiowa 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
9.kiełbasa jarmarczna 3 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
10.kiełbasa krakowska 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
11.kiełbasa mortadela 2 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
12.kiełbasa parówkowa 1 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
13.kiełbasa staropolska 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
14.kiełbasa szynkowa 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
15.kiełbasa targowa 2 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
16.kiełbasa zwyczajna 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
17.kiełbaski debreczyńskie 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
18.konserwa turystyczna 2 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
19.luncheon 2 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
20.mielonka drobiowa 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
21.mielonka konserwowa 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
22.mielonka tłuszczowa 1 700,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
23.mielonka tyrolska 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
24.mortadela z indyka 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
25.pachwina wędzona 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
26.parówki cienkie 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
27.parówki drobiowe 600,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
28.pasztet drobiowy 350,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
29.pasztet mięsny 2 200,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
30.pasztetowa 1 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
31.pieczeń rzymska 1 600,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
32.podgardle wędzone 800,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
33.polędwica drobiowa 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
34.przysmak kozacki 1 500,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
35.przysmak śniadaniowy 2 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
36.rolada drobiowa 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
37.salceson chłopski 900,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
38.salceson czarny 900,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
39.smalec w foremce 1 000,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
40.smalec domowy z cebulą i skwarkami 1 100,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
41.szynka biała 350,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
42.szynka mielona 300,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
43.szynka miodowa 400,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
44.szynka z łopatki 350,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy
45.szynkówka picolo 450,00 kg - ilość zamawiana na 12 miesięcy

Okres przydatności do spożycia wędlin co najmniej 5 dni od daty dostawy. Wędliny określone powyżej w pozycjach: 8 (kiełbasa drobiowa), 33 (polędwica drobiowa), 36 (rolada drobiowa) nie mogą zawierać mięsa i tłuszczy pochodzenia innego niż drobiowe. Poza wędlinami określonymi powyżej w pozycjach 3 (boczek wędzony), 25 (pa-chwina wędzona), 32 (podgardle wędzone), Zamawiający wymaga aby wędliny pakowane były w sposób próżniowy bądź gazowy (odpowiednio VAC lub MAP).Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie drobiu wyszczególnionego poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach:
1.korpusy z kurczaka 1 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
2.kurczaki 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy
3.piersi z kurczaka 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
4.skrzydła z kurczaka 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy
5.uda z kurczaka 3 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy
6.mięso garmażeryjne drobiowe 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy
7.serca drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy
8.żołądki drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy

Mięso garmażeryjne drobiowe pakowane w opakowania o maksymalnej wadze jednostkowej 1 kg. Okres przydatności do spożycia mięsa garmażeryjnego: co najmniej 5 dni od daty dostawy, pozostały asortyment co najmniej 3 dni od daty dostawy.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zakład Karny w Żytkowicach
Ulica Żytkowice
Miejscowość Garbatka Letnisko
Kod Pocztowy 26-930
Województwo mazowieckie
Tel 48 6211250
Fax 48 6146030
Internet www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl
Regon 00103820000000
E-mail zk_zytkowice@sw.gov.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Inny: Zakład Karny
Rodzaj zam inny Zakład Karny
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 3
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Data roz 20/02/2016
Zaliczka Nie
Uprawnienie Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia.
Wiedza Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia.
Potencjał Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia.
Zdolne Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia.
Sytuacja Za spełniających powyższy warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów na zasadzie spełnia lub nie spełnia.
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.zp.sw.gov.pl
Adres uzyskania siwz Zakład Karny w Żytkowicach 26-930 Garbatka-Letnisko pokój nr 23
Data składania wniosków 07/01/2016
Godzina składania wniosków 09:00
Miejsce Zakład Karny w Żytkowicach 26-930 Garbatka-Letnisko kancelaria jednostki
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)