Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów (CPV 15100000-9, Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne) do bloku żywnościowego Zakładu Karnego w Grądach-Woniecko. Przedmiot zamówienia został podzielony na dwie części tj.:
Część I
Lp. Nazwa artykułu, ilość, j.m., kod CPV
1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3
2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
3 Kaszanka w ilości 700 kg, kod CPV 15131134-3
4 Kiełbasa biała parzona w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5
6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
7 Kiełbasa parówkowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
9 Kiełbasa śląska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
10 Kiełbasa targowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
14 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
15 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
16 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1200 kg, kod CPV 15119000-5
17 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 400 kg, kod CPV 15113000-3
18 Mięso wołowe z udźca b/k w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
20 Mortadela w ilości 1200 kg, kod CPV 15131130-5
21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2
23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
25 Pieczeń rzymska w ilości 900 kg, kod CPV 15131130-5
26 Polędwica sopocka w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5
27 Salceson włoski w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
28 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3
29 Smalec kostka w ilości 100 kg, kod CPV 15131700-2
30 Szynka konserwowa – blok w ilości 200 kg, kod CPV 15131130-5
31 Szynka gotowana w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5
32 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3
33 Żeberka wieprzowe paski w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
Część II
Lp. Nazwa artykułu, ilość, j.m., kod CPV
1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7
2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6
4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 700 kg, kod CPV 15119000-5
6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0
7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1
9 Pieczeń drobiowa w ilości 1000 kg, kod CPV 15131135-0
10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0
11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 300 kg, kod CPV 15112100-7
14 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1200 kg, kod CPV 15112100-7
15 Szynka z piersi kurczaka w ilości 100 kg, kod CPV 15131135-0
16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7
17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9
Termin realizacji zamówienia: od daty obowiązywania umowy przez okres 12 miesięcy tj. 03.07.2017 r. do 02.07.2018 r.
Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą:
Część 1: średnio 1 dostawa w tygodniu,
Część 2: średnio 1 dostawa w tygodniu,
transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Grądach-Woniecko w dni robocze do godz 14.00. Transport Wykonawcy do siedziby Zamawiającego musi spełniać wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami.
5. Dostarczany towar powinien spełniać Polskie Normy przenoszące normy europejskie lub normy innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszące te normy albo Polskie Normy. |
GuidZP400 |
4a1ef3b4-3701-4e9a-ba84-324d1e941ab4
|
Biuletyn |
525168-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
Regon |
45067098200000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Grądy Woniecko
|
Zamawiajacy adres numer domu |
34
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Grądy Woniecko
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
18312
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podlaskie
|
Zamawiajacy telefon |
0-86 475 26 60
|
Zamawiajacy fax |
0-86 475 26 64
|
Zamawiajacy email |
zk_grady_woniecko@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
http://www.zp.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://www.zp.sw.gov.pl
|
Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert |
1
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
Zamawiający dopuszcza przekazywanie wniosków, oświadczeń, zawiadomień oraz informacji pomiędzy zamawiającym i wykonawcami wyłącznie drogą pisemną, faksem lub drogą elektroniczną. W przypadku drogi faksowej lub elektronicznej, każda ze stron, na żądanie drugiej, jest zobowiązana niezwłocznie potwierdzić fakt otrzymania przesłanej korespondencji.
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Oferta - wyłącznie forma pisemna.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Grądach Woniecko 18 – 312 Rutki Kossaki Grądy Woniecko 34, e-mail: zk_grady_woniecko@sw.gov.pl, fax. (086) 475 29 65
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, wędlin i podrobów (CPV 15100000-9, Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne)
|
Numer referencyjny |
Dkw.2232.02.2017
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów (CPV 15100000-9, Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne) do bloku żywnościowego Zakładu Karnego w Grądach-Woniecko. Przedmiot zamówienia został podzielony na dwie części tj.:
Część I
Lp. Nazwa artykułu, ilość, j.m., kod CPV
1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3
2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
3 Kaszanka w ilości 700 kg, kod CPV 15131134-3
4 Kiełbasa biała parzona w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5
6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
7 Kiełbasa parówkowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
9 Kiełbasa śląska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
10 Kiełbasa targowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
14 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
15 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
16 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1200 kg, kod CPV 15119000-5
17 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 400 kg, kod CPV 15113000-3
18 Mięso wołowe z udźca b/k w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
20 Mortadela w ilości 1200 kg, kod CPV 15131130-5
21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2
23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
25 Pieczeń rzymska w ilości 900 kg, kod CPV 15131130-5
26 Polędwica sopocka w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5
27 Salceson włoski w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
28 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3
29 Smalec kostka w ilości 100 kg, kod CPV 15131700-2
30 Szynka konserwowa – blok w ilości 200 kg, kod CPV 15131130-5
31 Szynka gotowana w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5
32 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3
33 Żeberka wieprzowe paski w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
Część II
Lp. Nazwa artykułu, ilość, j.m., kod CPV
1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7
2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6
4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 700 kg, kod CPV 15119000-5
6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0
7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1
9 Pieczeń drobiowa w ilości 1000 kg, kod CPV 15131135-0
10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0
11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 300 kg, kod CPV 15112100-7
14 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1200 kg, kod CPV 15112100-7
15 Szynka z piersi kurczaka w ilości 100 kg, kod CPV 15131135-0
16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7
17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9
Termin realizacji zamówienia: od daty obowiązywania umowy przez okres 12 miesięcy tj. 03.07.2017 r. do 02.07.2018 r.
Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą:
Część 1: średnio 1 dostawa w tygodniu,
Część 2: średnio 1 dostawa w tygodniu,
transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Grądach-Woniecko w dni robocze do godz 14.00. Transport Wykonawcy do siedziby Zamawiającego musi spełniać wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami.
5. Dostarczany towar powinien spełniać Polskie Normy przenoszące normy europejskie lub normy innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszące te normy albo Polskie Normy.
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
141890,91
|
Waluta calosc |
PLN
|
Okres w miesiacach |
12
|
Okreslenie warunkow |
Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił szczególnego warunku w tym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego transportem spełniającym wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami i indywidualną decyzją Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w odniesieniu do danego środka transportu,
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Oświadczenie wykonawcy
|
Zakresie warunkow udzialu |
Oświadczenie wykonawcy
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Oświadczenie wykonawcy
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Na podstawie art. 144 Ustawy Zamawiający dopuszcza możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, jeżeli zmiany te są korzystne dla Zamawiającego lub konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Warunkiem takiej zmiany jest podpisanie aneksu do istniejącej umowy oraz udokumentowanie w/w okoliczności.
|
IV 4 4 data |
2017-06-14T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
12:00
|
IV 4 4 jezyki |
Polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
93935,49
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów (CPV 15100000-9, Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne) do bloku żywnościowego Zakładu Karnego w Grądach-Woniecko. Przedmiot zamówienia został podzielony na dwie części tj.:
Część I
Lp. Nazwa artykułu, ilość, j.m., kod CPV
1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3
2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
3 Kaszanka w ilości 700 kg, kod CPV 15131134-3
4 Kiełbasa biała parzona w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5
6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
7 Kiełbasa parówkowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
9 Kiełbasa śląska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
10 Kiełbasa targowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
14 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
15 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
16 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1200 kg, kod CPV 15119000-5
17 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 400 kg, kod CPV 15113000-3
18 Mięso wołowe z udźca b/k w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
20 Mortadela w ilości 1200 kg, kod CPV 15131130-5
21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2
23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
25 Pieczeń rzymska w ilości 900 kg, kod CPV 15131130-5
26 Polędwica sopocka w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5
27 Salceson włoski w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
28 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3
29 Smalec kostka w ilości 100 kg, kod CPV 15131700-2
30 Szynka konserwowa – blok w ilości 200 kg, kod CPV 15131130-5
31 Szynka gotowana w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5
32 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3
33 Żeberka wieprzowe paski w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
Termin realizacji zamówienia: od daty obowiązywania umowy przez okres 12 miesięcy tj. 03.07.2017 r. do 02.07.2018 r.
Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą:
Część 1: średnio 1 dostawa w tygodniu,
transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Grądach-Woniecko w dni robocze do godz 14.00. Transport Wykonawcy do siedziby Zamawiającego musi spełniać wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami.
Dostarczany towar powinien spełniać Polskie Normy przenoszące normy europejskie lub normy innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszące te normy albo Polskie Normy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
47955,42
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów (CPV 15100000-9, Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne) do bloku żywnościowego Zakładu Karnego w Grądach-Woniecko. Przedmiot zamówienia został podzielony na dwie części tj.:
Część II
Lp. Nazwa artykułu, ilość, j.m., kod CPV
1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7
2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6
4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 700 kg, kod CPV 15119000-5
6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0
7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1
9 Pieczeń drobiowa w ilości 1000 kg, kod CPV 15131135-0
10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0
11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 300 kg, kod CPV 15112100-7
14 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1200 kg, kod CPV 15112100-7
15 Szynka z piersi kurczaka w ilości 100 kg, kod CPV 15131135-0
16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7
17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9
Termin realizacji zamówienia: od daty obowiązywania umowy przez okres 12 miesięcy tj. 03.07.2017 r. do 02.07.2018 r.
Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą:
Część 2: średnio 1 dostawa w tygodniu,
transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Grądach-Woniecko w dni robocze do godz 14.00. Transport Wykonawcy do siedziby Zamawiającego musi spełniać wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami.
Dostarczany towar powinien spełniać Polskie Normy przenoszące normy europejskie lub normy innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszące te normy albo Polskie Normy.
|
| |